Direktlänk till inlägg 25 juli 2008

VARFÖR ?

Av himlakropp - 25 juli 2008 21:58

Smög in på viktväktarnas hemsida nyss, kollade upp öppettiderna nu i sommar.

6/8 verkar det vara möjligt att komma och väga sig, jag funderar starkt på att göra det.

Allt har gått åt helvete, rutinerna är som bortblåsta och suget efter socker har fått övertag om mig AND I HATE IT.

Bara jag som kan göra något åt det dessutom och varför ska det vara så jävla svårt ? VARFÖR ??? V.A.R.F.Ö.R ?????????????

Just nu önskar jag att jag var en svältande anorektiker med kontroll.

Men det vet ju både du och jag att det inte alls är någon lösning på problemet, bara den andra sidan av samma mynt.

No thanx !

Nä, viktväktarna är det som funkar för mig och jag mår så otroligt bra då jag äter så, varför ska det då vara så svårt att bara göra det ?

Jag är nog lite trött nu, sitter här och yrar, vart vid havet under dagen med Kevve och Therese.

Underbart men jag badade inte, det gjorde däremot Kevve :-P

Nu ska jag se över lite packning, jag & Kevve åker nämligen till Lycksele imorgon med min mamma.

Det ska bli skoj att komma bort, kommer hem igen på söndag.

På söndag kommer även Thomas hem, undrar om han kommer känna igen en tjockis som mig :-(

Ciao

 
ANNONS
 
Annica

Annica

28 juli 2008 13:02

Nä, usch! Anorektisk kontroll är inget att sträva efter! Du är ju skitsnygg! Anorektiker är INTE snygga med sina håliga ögon, rakbladsvassa kindben och skulderblad som står rakt ut som två yxor! Usch för en så hemsk sjukdom!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se