Direktlänk till inlägg 28 juli 2008

Hemma igen

Av himlakropp - 28 juli 2008 13:40

Igår kom vi hem från vår lilla tripp till Lycksele.

På lördagen spatserade vi runt i djurparken, värmen var olidlig men det var desto mindre folk att trängas med så det var ganska skönt ändå.

Sen åt vi jättegod middag i lappkåtan vid hotellet och på kvällen var vi nere i spa-rumet och bubblade bubbelpool. Resten av kvällen tillbringade vi på hotellrumet och vi somnade ganska tidigt alla tre.

Vi hade en skön helg även om jag ska erkänna att jag kände mig lite rastlös i kroppen under kvällen. Var värsta öset ute och en massa härliga veteranbilar som körde omkring, jag ville egentligen bara ut haha.

Igår blev det lite städning och tvättning och på kvällen kom Thomas hit, han kom oxå hem från sin fiske tripp. Myggbiten och solbränd var han...å jävligt sexig ;-)

hihi


Idag ska jag iväg till en gammal kompis och hälsa på, ska bli kul men först ska jag ut på en långis med Alice :-)


Tänkte även ta tag i matdagboksskrivandet ;-)

-----

Frukost: 1 ägg, 1½ skepparhalvor med philadelphiaost. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Fiskgryta

Mellis: ½ banan & kaffemjölk

Middag: Kyckling & pasta sallad. Bröd

Kvällsfika:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se