Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

En dag på hemliga stranden

Av himlakropp - 29 juli 2008 17:46

Vilken härlig dag jag har haft idag.

Började med frukost tillsammans med Thomas, sen var vi ute på en promenad med Alice så att hon fick springa av sig. Hon var så slut att på tillbakavägen la hon sig i gräset och vi fick locka henne såp att hon skulle gå sista biten hem :-)

Sen packade vi ihop resterna av den helt fantastiska salladen som Thomas hade gjort igår (jag är grymt imponerad av hans matlagning, what a man :-P ) och så åkte vi ut till "hemliga stranden".

Där låg vi under dagen och stekte oss, jag var väldigt badsugen men min darling ville inte, han är en badkruka, but hey nobodys perfect ;-)

Bada ensamt kändes trist så jag var bara ner och badade benen.

Nu har han lämnat av mig hemma och jag har precis duschat, ska iväg hem till honom och han ska bjuda på spagetti & köttfärssås ikväll, snacka om att jag håller på att bli bortskämd hihi :-P

------

Frukost: Hälsofil, all-bran, ½ banan, 1 ägg, 1 hårdbröd med tomat. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Pasta & kycklingsallad. Melon & kaffemjölk

Mellis: Liten bit banan & kaffemjölk

Middag: Spagetti & köttfärssås

Kvällsfika:

 
ANNONS
 
Annica

Annica

30 juli 2008 09:12

Det är väl gött att ha nån som kan laga mat!!!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se