Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

Semestern är slut

Av himlakropp - 30 juli 2008 15:52

Idag har jag jobbat, det var segt, kunderna valde nog stranden framför att springa i butiker en het dag som denna.

Jag ville oxå hellre vara på stranden, som tur är jobbar jag bara på fredag och sen är jag ledig en vecka till :-)


Puh, jag svettas, skulle vilja åka och bada men att få med sig den lilla badkruks-älsklingen är nog omöjligt.

Kanske får jag komma på en plan och lura ut honom till vattnet ikväll för ett kvällsdopp :-P


------

Frukost: Fil, all-bran, 1 nektarin & ½ banan. 1 hårdmacka me messmör. kaffe

Mellis.

Lunch: Quarn, ris & 1 tomat

Mellis: Hårdbröd med messmör & kaffemjölk

Middag:

Kvällsfika:

 
ANNONS
 
Ingen bild

skånetösen

3 augusti 2008 17:37

ja va ska man göra? det är bara å bita ihop o njuta av de "små" ledigheterna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se