Alla inlägg under juli 2008

Av himlakropp - 7 juli 2008 12:26

Imorse befann jag mig på tågstationen prick 07.40 Tåget kom strax efter och jag fick en härlig kram av "T" då han klev av :-)

Hans kompis ville gärna ha skjuss hem och sen åkte vi hem till "T".

Han hade sovit väldigt dåligt på tåget och behövde sova en stund innan han skulle på jobbet så vi la oss och sov en timme. Jag somnade oxå vilket är ganska ovanligt med tanke på att jag ju sovit hela natten men kanske är min kropp i obalans.

Jag drömde i alla fall värsta mardrömmen den korta stund jag sov.

Drömde att jag var på ett fik och hade bestämt mig för att BARA ta en latte men helt plötsligt så hade jag nån chokladbit i munnen och tankarna for i skallen hur jag skulle göra...om jag skulle fortsätta äta "skit" den dagen eller svälja det som va i munnen och sen låta bli resten av dagen.

Saken är den att jag kan vara precis så på riktigt, ibland vet jag inte riktigt hur en del grejer hamnat i kundvagnen och sen hemma hos mig och då det väl är hemma hos mig mååååste jag ju äta upp det, ganska snabbt oxå för de är ju bättre det tar slut så finns det inget kvar :-S

Då jag vaknade upp ur drömmen kände jag mig ganska äcklad och inte alls hungrig.

Åt frukost för en timme sedan, var inte så värst hungrig då heller egentligen, kändes som att jag skulle kunna vara utan mat hela dagen men då jag väl fått nåt i magen skulle jag kunna äta hur mycket som helst , hmmmm *kliar mig i huvudet* inte så friskt kanske.

Planen är nu att äta mindre portioner och inget godis.

5 kilo ska vara borta den 1 september och den 3 november ska totalt 10 kilo vara borta.

Risken med att skriva det här i bloggen är ju att jag kommer känna mig totalt misslyckad ifall det nu skiter sig totalt men den risken får jag ta, jag har bestämt mig och nu SKA JAG LYCKAS :-)

Fan vad bra det känns :-P


Nä nu ska jag ta tag i lite städning, Kevve kommer till mig i em så då vill jag att det ska vara rent och snyggt :-)

-------

Frukost/Lunch: Hälsofil, GI-musli, 1 nektarin & ½ banan. Kaffemjölk

Mellis: 1 grovmacka med skinka & avokado. Kaffemjölk

Middag: Vegetarisk korv, potatis & sallad. Kaffemjölk

Kvällsfika: Hälsofil, all bran, 1 nektarin, ½ banan, macka, skinka, grönsaker & te


ANNONS
Av himlakropp - 6 juli 2008 11:02

Fan vilken kul kväll jag hade igår, egentligen hände inget speciellt men det var så himla länge sedan jag skrattade SÅ haha, var till och med tvungen att sminka om mig några gånger för då jag skrattar sprutar det tårar. Skitdrygt med allt smink som bara rinner :-(

Hämtade i alla fall upp Björn och sen åkte vi ner på stan för att möta EL och Annso.

Först gick vi på "Taket", var inte så mycket folk där men vi roade oss själva rätt bra. Annso hade fått en ny kamera av sin pappa som hon tog med och fotade, blev en hel del roliga bilder. Hoppas att hon installerar i sin dator så hon kan överföra bilderna snart, jag vill ha :-D

Senare gav vi upp "Taket" och gick till "Harry´s", inte så mycket bättre där men vi slog oss ner och surrade för dansa var meninglöst då det var "köttbullen" som var dj, stans sämsta typ :S

Jag var rätt nöjd (och trött) vid ett så jag ville väl egentligen börja rulla hemåt då men Björn skulle åka bil med mig och kom såklart just med en ny drink så klockan var lika förbannat två innan vi åkte därifrån.

Så körde jag hem honom och väl hemma fikade jag lite och så ringde jag till "T" som oxå just hade kommit hem från utgången i Göteborg.

Han hade oxå haft en superkväll :-P


Nu sitter jag i alla fall här och känner mig seg och ont i skallen, jag som inte ha druckit annat än fanta ju, måste vara vätskebrist eller så är jag helt enkelt inte van att vara uppe sent hihi


Dagens planer är att ev på gå bio med EL, hoppas det blir så. Vi ska i så fall se SATC, jag VILL :-D

 ---------

Det blev bio ikväll och nu känner jag mig alldeles upprymd av filmen som var helt underbar, vill se den igen känns det som :-P

Har fortfarande ont i huvudet så jag ska försöka komma i säng snart, ska väl prata lite med min älskling i telefonen om han har någon mottagning vill säga, han sitter på tåget på väg hem och imorgon bitti ska jag hämta honom från tågstationen :-)


Dessutom blir det skärpning nästa vecka, ska lägga upp en plan kring mina kilon som jag ska gå ner och till vilken tidpunkt, dax att ta tag i mig själv igen känner jag eller rättare sagt har jag känt det länge men inte orkat ta tag i det men NU jävlar :-D


ANNONS
Av himlakropp - 5 juli 2008 10:33

Igår kväll var jag ju ut med jobbet och käkade. Vi åt tapas, jag valde en färdig meny, smidigt och bra så slapp man sitta och välja bland en massa som man ändå inte visste vad det var. Jag valde i alla fall en vegetarisk meny, mycket gott och trevligt att umgås med de man jobbar med på ett sånt sätt utanför jobbet :-)

Efteråt åkte jag hem och tog det lite lugnt.


Idag ska jag ner på stan klockan 13 för att fika me tjejerna och ikväll blir det paty med EL :-P

Å nu har min semester börjat...sååå skönt, väntar bara på att värmen ska komma tillbaka för idag är den som bortblåst :-(

Av himlakropp - 4 juli 2008 10:11

Några dagar sedan jag skrev nu, har inte hunnit känns det som.

Igår var jag ledig, jag och EL åkte till "hemliga stranden" och solade.

EL gjorde sitt premiär dopp, själv fegade jag och badade bara benen ;-)

Linda och Ante kom oxå dit så vi satt och surrade en del plus att de oxå hade sin vove med sig så nu har Alice träffat Ella. Var tyvärr inget läge att släppa dem lösa då det var några andra där med.

På eftermiddagen åkte jag hem till "T", jag hade lovat att köra honom till tågstationen för han ska till Göteborg på Bruce Springsteens konsert :-P

Han har lånat min kamera så det blir en foto-fri helg för mig men det ska nog gå bra :-)


Nu ska jag strax jobba och i kväll ska vi ut och äta med jobbet plus att Kristina som flyttat till USA är här och ska jobba idag med oss, ska bli sååå kul att träffa henne och höra allt hon har att berätta :-)

Av himlakropp - 1 juli 2008 11:32

Den här veckan har ju börjat fantastiskt bra vad det gäller sockerförbudet....har satt i mig 4 bullar...ja 4 BULLAR alldeles nyss :S

Fin fin frukost må jag säga, i hate myself, vad är det för fel på mig, suck.

Jag ska i alla fall ut och promenera med EL om ett tag, alltid något men 4 bullar lär inte förbrännas av det :-(

Min ambition för ikväll är att gå och dansa salsa, sen ska jag sova hos "T" i natt.


------

Frukost: Hälsofil, GI-musli, 1 nektarin & ½ banan. Kaffemjölk & 4 bullar

Mellis:

Lunch:

Mellis:

Middag:

Kvällsfika:Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se