Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

Segis

Av himlakropp - 10 augusti 2008 16:29

Nu är man helt slut efter gårdagens håll-i-gång.

Klockan 13 började festen och klockan två på natten avlägsnade vi oss, jag  och Thomas alltså. Var iofs bara tre kvar runt elden av de nästan 50 pers som kommit på festen så vi höll ut bra länge ändå måste jag säga ;-P

Lunch, femkamp (som fick avbrytas av det trista regnet och återupptas inomhus senare på kvällen), middag, linedance, kareoke, dans och slutligen korvgrillning ute på gården *puh*

Nu ska jag väl lägga in några bilder så ni får se :-)
 
ANNONS
 
Annica

Annica

11 augusti 2008 07:18

Karaoke är ju för jäkla roligt! Fast jag kan ju inte ta en enda ren ton!!! Ha! Ha! Hoppas ni hade riktigt roligt!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se