Direktlänk till inlägg 15 augusti 2008

Äntligen helg

Av himlakropp - 15 augusti 2008 18:22

Idag då jag kom till jobbet var Linda helt apatisk. Malin hade blivit magsjuk igår och spytt på toaletten så nu var det inte alls läge att använda den. Linda hade rengjort varenda liten knapp med tops på tangentbordet i kassan och alla dörrhandtag. Tro det eller ej men hon har större bacillskräck än mig.

Jag avskyr magsjuka och lider av kräkfobi vilket gör att jag gör i princip vad som helst för att undvika det. Idag kändes det för ovanlighetens skull inte så jättejobbigt för mig, visst, jag använde inte toaletten och jag var supernoga med att tvätta händerna innan jag skulle äta men jag fick ingen ångest. Kanske för att Linda reagerade starkare än mig och jag höll mig lugn pga det ?

Hur som helst är det ju helg nu, sååå underbart.

Iofs städar och tvättar jag nu men det känns helt okej. Kanske åker jag till Thomas lite senare ikväll och hälsar på en stund.

Imorgon ska jag ut med kompisarna, det ser jag framemot :-)


Slank in på H&M efter jobbet och såklart kom jag inte ut tomhänt. Hittade en fin jacka, dock lite tveksam till färgen, en tröja, underkläder, ett bälte, en scarf...ojoj, det blev mer än tänkt....

-----

Frukost: Hälsofil, all-bran, ½ banan, knäcke med skinka & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Lax & pasta (vv-låda)

Mellis: Kaffelatte

Middag: Soppa, knäcke med skinka & keso. Kaffemjölk

Kvällsfika: Knäcke, ost & mynta te

 
ANNONS
 
Annica

Annica

16 augusti 2008 07:13

Jag har också kräkfobi! Läste nånstans om ett tillstånd man kan hamna i som gör att man "tränar bort" förmågan att kräkas! Måste leta upp det och skriva ner det i bloggen, för det stämde nästan på pricken in på mig!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

skånetösen

16 augusti 2008 11:49

magsjuka e inge kul...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se