Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

Fullt upp

Av himlakropp - 27 augusti 2008 15:38

Oj, nu har jag varit dålig på att skriva, har haft ganska fullt upp så det är därför.

Igår körde jag upp Thomas till sjukhuset och han fick sin axel opererad.

Under tiden kom Ann hem till mig för att låna kläder av mig. Hon har inga pengar och behövde något roligt att ha på sig i helgen då hon skulle iväg på diverse grejer.

Hon manekängade här hos mig med mina kläder på sig och det var riktigt roligt, jag fick se mina kläder på ett annat vis än vad jag är van vid då jag ser dem i spegeln på min kropp.

Jag konsaterade att det var riktigt snygga kläder som jag har hihi

Sen ringde Thomas som låg på uppvaket och ville hem så jag åkte och hämtade honom.

Var hemma med honom tills hans mamma kom och jag åkte iväg på en kurs på Scandic hotell.

Kursen slutade klockan 22 och då kände jag mig helt slut, åkte hem till Thomas och sov där till idag.

Idag har jag jobbat och nu känns det jätte skönt för att jag är ledig imorgon. Ska sova läääänge :-P

Idag äter jag middag hos Thomas, han skulle slänga ihop något, känns lite dumt att han som är nyopererad ska laga mat till mig men å andra sidan är han inte så dålig att han bara ligger. Tur det finns smärtstillande ;-)

-----

Frukost: Hälsofil, havrefras, ½ banan & tranbär. Kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Kyckling, ris & yogurth. Latte

Mellis: 1 knäcke med skinka, fullkornsskorpor & kaffemjölk

Middag:

Kvällsfika:


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se