Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

Rubrik saknas

Av himlakropp - 29 augusti 2008 15:59

Så var det då helg igen, shit vad tiden går snabbt, snart september dessutom. Vart tog sommaren vägen ?

Jag måste köoa nya skor, tror jag vet på ett ungefär vad jag vill ha, möjligt att det blir två nya par, vill ju ha att välja på :-)

ikväll ska jag ha en egen myskväll, äta god mat, snaska lite på nåt gott och ligga i soffan, fan så skönt det ska bli...eller så kommer jag att bli uttråkad och rastlös :S


Fans jävla skit, kom just på att jag glömde ge Ida pengar på jobbet idag, fan fan fan.

Vi ska ha överaskningsfest på söndag för 2 chefer som fyller år och jag skulle ge henne pengar för mat och present idag. Å så värdelöst glömsk jag är, måste väl tillbaka på jobbet eller så åker jag dit imorgon för hon jobbar då.

Så jäkla onödigt!

----

Frukost: Hälsofil, havrekuddar, ½ banan, tranbär & kaffemjölk

Mellis:

Lunch: Fullkornspasta & köttfärssås. Latte

Mellis: Fullkornsskorpor & kaffemjölk

Middag:

Kvällsfika:


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se