Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

Bränd banan

Av himlakropp - 29 augusti 2008 21:25

Då jag var på ica och passerade bananerna kände jag banandoften och blev sugen på nåt som då jag var barn kallades för "hajkbanan". Nån som minns dem ?

Man micrar en hel banan som man skurit en lång skåra i och stoppat ner choklad i, till det äter man glass.

Handlade vad som behövdes och väl hemma gjorde jag iordning bananen och stoppade in i micron. Efter en minut på full effekt var chokladen inte smält så jag körde på med en minut till. Då jag öppnade luckan stank det bränt, bränd banan luktar apa kan jag lova. Skyndade mig öppna fönster och balkongdörren så att inte brandlarmet skulle köra igång.

Tur att det inte blev en brand eller nåt allvarligt i alla fall.

Jag åt innanmätet av den brända bananen och det smakade så vansinnigt gott, risk för att det slinker ner en likadan imorgon men då ska jag inte micra den lika länge ;-)

 
ANNONS
 
Marie. Hj

Marie. Hj

30 augusti 2008 07:45

Åh! va´gott!
Minns speciellt en gång när jag var liten, vid havet så var det en familj som grillade det över öppen eld, och dom bjöd på det. Det var första gången jag åt "bränd banan" och gud va gott det var!

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
Annica

Annica

31 augusti 2008 07:51

Vi pratade om det för ett tag sen: "Ska vi inte ta och grilla bananer och stoppa choklad i dem och äta dem med vaniljglass?!" Men det blev aldrig av... Men det är ju jättegott!!!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se