Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Överaskningsfest

Av himlakropp - 31 augusti 2008 15:47

I eftermiddag, rättare sagt klockan 17 ska vi ha en överasknings fest för 2 chefer som fyller 50 under hösten.

Vi har beställt mat och kommer att hålla till i en gårdslokal. Hoppas maten inte är alltför fettig ;-P


Igår hängde jag med Björn till en arbetskompis till han och hans tjej. Där satt vi och surrade några timmar och sen drog vi ut på cc.

Väl ute blev jag bara less, var inte alls på något partyhumör så jag avlägsnade mig vid ett-tiden redan men likförbannat var jag vaken till halv fyra för Björn den bögen ringde mig då han var på väg hem och hade tydligen en massa att prata om haha.

Å näää, han är INTE bög bara för att jag skrev "den bögen" och NEJ jag är inte homofob, jag älskar bögar :-D


Nu ska jag rasta byrackan innan jag beger mig, trevlig kväll :-P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se