Direktlänk till inlägg 17 september 2008

Får man bli sur ?

Av himlakropp - 17 september 2008 19:45

Ja, får man bli sur, förbannad, irriterad, besviken osv då bilen bara är en stor jävla kostsam rishög ???

På väg till fotbollsträningen så skramlade den till och det lät som att nåt hänger löst där under. Jag är inget proffs på bilar men jag släppte av grabben så fick han promenera till träningen och jag chansade på att sakta köra bilen hem. Det gick vägen så imorgon måste jag väl lämna in den på verkstan, det svider som fan, speciellt efter det att jag shoppat loss på IKEA förra veckan :-(

Hur jag ska ta mig till jobbet på fredag återstår att se, suck. Önskar att jag jobbade nere på stan dit jag har promenadavstånd, slippa vara beroende av biljäveln.

Som ni hör är jag inte på så bra humör, bäst att jag avslutar mitt inlägg nu innan jag förpestat alla er andra helt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se