Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Hur man råder bot på "latforen"

Av himlakropp - 24 september 2008 16:24

Puh! Här sitter jag nu, just hemkommen och alldeles genomsvettig.

Tänk att man känner sig så ofräsch då man cyklar, bara det gör ju att man får anledning till att köra bil istället men visst, insidan känner sig fräschare av cykling. Ska försöka cykla till och från jobbet i en månad till även om jag har bilen klar. Detta är ju en önskan från mig själv till mig själv men jag vet att det inom mig bor en otroligt stor latmask så det bästa vore ju om bilen kraschade totalt och skulle kosta så pass mycket att jag vägrar betala...då skulle jag inte ha nåt annat val, det är SÅ man råder bot på "latforen" ;-)


Klockan 18 blir jag hämtad av min darling, han står för middagen idag och det känns jävligt skönt att bara få sätta sig och äta god mat, han är nämligen en superkock ska jag säga. Vad jag får vet jag inte, det blir en överaskning tydligen :-P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se