Direktlänk till inlägg 25 september 2008

sjuk

Av himlakropp - 25 september 2008 18:01

Jag är sjuk och orkar inte skriva så mycket idag. Fick just grejer från IKEA som jag beställde då jag var där nere och känner mig helt slut att bara se kartomgerna som nu skriker till mig att de vill packas upp och monteras ihop men jag tänker inte röra dem med ett finger, nä, jag måste bli piggare för det känner jag.

Å jag som hade tänkt gå ut och dansa salsa med Carro på lördag, nu kommer jag sälerligen inte orka det heller :-(

 
ANNONS
 
Vic

Vic

25 september 2008 18:11

Åh, jobbigt! Krya på dig :)

http://azpii.wordpress.com

 
Marie. Hj

Marie. Hj

25 september 2008 22:47

Krya på dig!

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
Annica

Annica

27 september 2008 08:28

Influensa kanske? Krya på dig!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se