Direktlänk till inlägg 26 september 2008

Sjuk idag med

Av himlakropp - 26 september 2008 14:42

Sjuk och uttråkad, svettas och fryser om vartannat. Tveksamt att det har gått över till imorgon men jag hoppas, hoppas hoppas i alla fall.


Idag på morgonen har Thomas gått lös på alla mina ikea-kartonger, sen har han satt ihop det mesta, jag låg och tittade på och svettades av bara blotta anblicken på hans energi.

Nu är det bara Kevves hylla som ska sättas ihop plus att min cross-trainer ska ut i förrådet. Vi kikade där idag och jag kunde lätt konstatera att den inte kommer att rymmas om inte allt plockas ut och cross-trainern hamnar innerst. Thomas muttrade lite om att den säkert skulle rymmas ändå men han har ändå lärt sig något under dessa månader och det är att jag nästan alltid har rätt så han försökte inte ens övertala mig om jag hade fel. Han kommer säkert att läsa det här och jag kommer att få en härlig utskällning men det tar jag så gärna, känner mig så uttråkad så lite gruff skulle bara kännas bra just nu ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se