Direktlänk till inlägg 27 september 2008

Stackars mig

Av himlakropp - 27 september 2008 17:33

Inget party för mig ikväll inte, nej, jag orkar inte. Jag vill ju så gärna men min hals är verkligen inte i form, gruvar inför varje svalj jag ska ta, då trycker det ända bak mot öronen och gör så ont så ont.

Kanske halsfluss ?

Nåja, jag tar det lugnt resten av helgen, blir till att sitta hemma och tycka synd om sig själv, äta tonvis med godis och spela backgammon på nätet. Tja, värre kunde man ju ha det men betydligt roligare oxå. Jag blir så förbannat rastlös av att sitta hemma....

Ska tänka på alla som får dansa salsa ikväll...å stackars mig... :-(

 
ANNONS
 
camilla

camilla

28 september 2008 12:19

Krya på dig :)

Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se