Alla inlägg under september 2008

Av himlakropp - 23 september 2008 22:04

Salsan blev en flopp. Lokalen var dubbelbokad så klockan sju började det spruta in panschisar som skulle dansa nå gammtjoa och en drös med dragspelsnissar.

En farbror kom på den geniala iden att vi bara kunde dela upp lokalen med ett draperi som fanns där. Lite svårt var det dock för oss salseros att höra salsmusiken genom dragspelsmusiken så vi gav upp och gick hem.

Fick i alla fall dansa typ en halv timme och det var kul så länge det varade, bättre tur nästa gång.

Nu e det sova, natti natti !

ANNONS
Av himlakropp - 23 september 2008 17:33

Just nu laddar jag inför salsakursen som börjar halv sju. Blir att cykla dit och jag har HÖGA förväntningar på en kul kväll, Hummis har vart på Kuba så nu har jag inte dansat på typ 5 veckor, abstinensen är skyhög hihi


Jag och Snoppan hade en rolig dag tillsammans på stan. Jag köpte ett par praktiska skor, lite känglika som jag ska ha i vinter då jag måste ut i alla väder med byrackan. Inte vad jag hade tänkt komma hem med idag men nu blev det så, dom bara stod där och skrek på mig :-P


Verkstaden har ringt och jag har fått veta vad det kommer att kosta att fixa den, 2500 typ och då har jag fått volvo rabatten eftersom att Thomas är anställd vid volvo, bra va :-D

Hoppas de hinner laga den under veckan i alla fall men jag måste säga att det är otroligt roligt att cykla och skönt är det med, i alla fall då det är så fint väder som det varit igår och idag, ingen risk att man fryser och naturen är så vacker i solen med alla sina härliga höstfärger.

Nä nu måste jag fräscha till mig och sen hoppar jag upp på min cykel som tar mig till en het salsakväll med underbar salsamusik, åååå, jag längtar.....

ANNONS
Av himlakropp - 23 september 2008 11:06

Solen skiner och jag ska ner på stan för att träffa "Snoppan". Vi ses ytterst sällan men nu passar det jättebra då hon går hemma med havandeskapspenning och jag är ledig idag. Ska bli jätte kul :-)

Min cykel verkar klarat sig bra från punkteringen så det blir en liten cykeltur ner till stan :-)

Av himlakropp - 22 september 2008 15:24

Nu har jag invigt cykeln för i år, gick ju hur bra som helst förutom att jag på hemvägen skulle parera mellan nå folk och såklart cyklade jag rakt genom krossat glas, knastrade som fan. Om jag har tur så blir det inte punka men med min underbara otur så blir det väl så.

Puh, känner mig svettig som efter ett träningspass, får nog bli en dusch på ett tag hihi

Av himlakropp - 21 september 2008 19:42

Idag har jag äntligen fått luft i däcken på min cykel, den har väl stått och skräpat i nåt år pga av att jag är en latmask. Nu då jag är utan bil fick jag eld i baken utav tanken på att promenera till och från jobbet vilket säkert totalt skulle ta ca 2 timmar så Thomas anmälde sig som frivillig att hänga med på macken och pumpa upp däcken. Å gud så skönt det känns, vilket frihet att få cykla till jobbet imorgon, tjohoooooo........


Av himlakropp - 20 september 2008 18:31

Kunde inte ens fastna på bild ;-)

Av himlakropp - 20 september 2008 16:48

Har inte alls lust att blogga idag, vill bara gå och dra nåt gammalt över mig.....urk

Av himlakropp - 19 september 2008 21:01

Puh ! Äntligen får jag en liten stund över att sitta vid datorn, Thomas och Kevve ser nåt fiskeprogram på tv nu så jag passar på att blogga.


Innan jobbet idag lämnade jag in bilskrället på verkstan, sen körde Thomas mig till jobbet. Sen var han så söt som kom och hämtade mig, jag handlade, vi åkte tillbaka tillverkstan för att få veta att det är ena hjullagret som är helt värdelöst och behöver bytas, därför blev bilen kvar där och vi åkte för att hämta Kevve från fritids. Väl hemma fixade jag ihop en lasagne, å gud vad det var gott, inte så nyttigt kanske men va fan, de e ju fredag och då vi ändå hade svullat en massa lasagne kom Thomas på den briljanta iden att vi skulle slänga ihop en kladdkaka. MUMS vad det var gott !!!


Jag kommer att åka till Stockholm i mitten av oktober, shit vad skoj det ska bli, en massa salsa hoppas jag hihi


Nä nu ska jag läsa lite bloggar innan fiskeprogramet är slut :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se