Alla inlägg under september 2008

Av himlakropp - 18 september 2008 12:45

Jag är fortfarande helt jävla pissed över min bil (blir verkstan i morgon för den) och nu  är det inte bara jag som är helt jävla fucking pissed, även Thomas är det, dock inte över min mil utan över sin.

Han har lämnat in den för en liten genomgång inför besiktning. Några timmar efter inlämning får han ett samtal av dem, de säger då att den behöver lagas för 15000 spänn !!!!!!!!!

Varför läste inte jag till bilmekaniker, då hade jag ju vart stenrik vid det här laget...

ANNONS
Av himlakropp - 17 september 2008 19:45

Ja, får man bli sur, förbannad, irriterad, besviken osv då bilen bara är en stor jävla kostsam rishög ???

På väg till fotbollsträningen så skramlade den till och det lät som att nåt hänger löst där under. Jag är inget proffs på bilar men jag släppte av grabben så fick han promenera till träningen och jag chansade på att sakta köra bilen hem. Det gick vägen så imorgon måste jag väl lämna in den på verkstan, det svider som fan, speciellt efter det att jag shoppat loss på IKEA förra veckan :-(

Hur jag ska ta mig till jobbet på fredag återstår att se, suck. Önskar att jag jobbade nere på stan dit jag har promenadavstånd, slippa vara beroende av biljäveln.

Som ni hör är jag inte på så bra humör, bäst att jag avslutar mitt inlägg nu innan jag förpestat alla er andra helt...

ANNONS
Av himlakropp - 17 september 2008 16:14

Kycling och ris har precits intagits och strax ska jag och sonen bege oss iväg till fotbollsträning. Under tiden han spelar ska jag ta en långis med Alice, det ska bli skönt för nu är jag proppmätt :-S

Av himlakropp - 17 september 2008 11:47

Fick en kallelse till tandläkaren idag, har fått en tid på en lördag.

Sen när började man gå till tandis på helgen, vad har jag missat ???

Av himlakropp - 16 september 2008 17:09

Har egentligen inget vettigt att skriva idag. Jobbat och hämtat Kevve från fritids, blir en sväng till affären snart för jag har typ nada hemma.

Sen blir det att se top modell ikväll, skönt att se något så där ytligt och oavancerat så hjärnan får vila ;-)

Av himlakropp - 15 september 2008 10:31

Igår fyllde Annso år så vi var där och firade henne. Hon hade bakat en helt fantastisk chokladtårta, underbart god, en sån ska jag baka då jag fyller år, kom ihåg att jag sagt det hihi

Det var så mysigt att få träffas och bara sitta och prata, en massa tjejsnack såklart :-P

Anita hade jag inte träffat på några veckor och nu har hennes lilla mage vuxit ännu mer. Otroligt vackert med gravida kvinnor. Såg visserligen inte mig själv som vacker då jag var gravid och plusade 30 kilo haha men andra kvinnor är defenitivt vackra med sina magar :-)


Av himlakropp - 14 september 2008 11:40

Fick en utmaning av Hallonpajen/Camilla så den tar jag mig an nu.


5 saker i min frys:

* broccoli

* kycklingfile

* seresht (ett bär från en buske som växer i mellanöstern)

* hjortronsylt som mamma kokat

* wokgrönsaker


5 saker i min garderob:

* klänning

* jeans

* underkläder

* linnen

* en tvättkorg


5 saker i min bil:

* cd-skivor

* röda pumps

* solmadrasser sen i somras

* hundbur

* skräp


5 saker i min handväska:

* läppglans

* mobil

* ipren

* kontokort

* tuggummi


Jag utmanar Annica (jag vet att du äääälskar utmaningar *ironisk* hihi )

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se