Alla inlägg under september 2008

Av himlakropp - 9 september 2008 15:44

Såg just en gubbe ute på gården som jag bor på. Han kom ut från trapphuset bärandes på en gammal toalettstol. Jag kan inte rå för att det kröp lite i kroppen på mig då jag såg att han inte hade på sig några handskar.

Själv skulle jag aldrig bära någons toalettstol utan handskar, fy farao så skabbigt :-S

ANNONS
Av himlakropp - 8 september 2008 17:30

Kevve & Alice då hon var valp.

Förstår ju att jag inte kunde motstå henne då jag väl sett henne hos uppfödaren, sötare vove får man leta efter, ja, sötare kille med för den delen hihi

ANNONS
Av himlakropp - 8 september 2008 17:23

Har inte tagit mig till soffan än, hamnade på blocket och kollade på söta chihuahua valpar, men så vansinnigt söta dom är, JAG VILL HA haha

Jag har ju redan en hund som är väldigt krävande så egentligen ska jag väl inte ens gå i tankarna att skaffa ytterligare en hund, men hur jobbig kan en sån liten skit vara i jämförelse liksom ?


Av himlakropp - 8 september 2008 16:19

Nu vill jag bara krypa ner i soffan, äta kilovis med choklad och läsa härliga glamour tidningar....glömma livets allvar för ett tag, ja, fy fan, det behöver jag just nu....har inge choklad hemma men jag hittar säkert något annat att stoppa i munnen....mmmmm

Hej så länge

Av himlakropp - 8 september 2008 10:08

Min första frukost vid datorn i vardagsrumet är just avklarad, känns lite ovant att sitta här men det känns jäkligt bra.

Har dunkat på lite musik oxå men än har jag inte skymtat sur-grannen ;-)


Nä, nu är det jobb som gäller, ha en bra dag :-)

Av himlakropp - 7 september 2008 18:42

Igår blev det grejat hemma hos mig, BIG TIME :-P

Thomas tog hit ett litet databord som fanns hos han, det står nu i mitt vardagsrum där det stora schabraket stod och dammade.

Datorn som stått i Kevves rum står alltså numera i mitt vardagsrum, ihopkopplad med min förstärkare så nu kan jag spela all musik som finns i datorn på hög volym. Huset skall skaka, min underbara surhäxa till granne ska få något att klaga på, något mer än det vanliga vill säga ;-)

På torsdag bär det av till IKEA för oss, vi har båda en del att handla och nu längtar jag som fasiken, vill göra om överallt haha :-P

Hur som helst är jag supernöjd, har lilla älsklingen att tacka för att det tillslut blev något gjort här hemma hos mig.

I gengäld har jag lovat komma hem till honom och strukturera om lite i hans köksskåp, ska bli intressant att se hur mycket han låter mig ändra där, jag har förstått att vi är två ganska viljestarka personer..... :-p


Ikväll blir det att äntligen få se "ensam mamma söker", jag har längtat.

Ska bunkra upp med go-fika och mysa hehe


Av himlakropp - 5 september 2008 09:31

Idag blir det jobb och sen ska det komma en dam och hämta/köpa min soffa som stått och tagit en massa plats i vardagsrumet (köpte en ny i vintras så just nu har jag 2 soffor).

Ska bli så skönt att bli av med schabraket som bara står där och dammar och tar en massa plats.

FINALLY!!!!!


Till middag blir det tacos, Kevve har önskat det och visst ska han få som han vill, tacos är ju gott :-P

Av himlakropp - 4 september 2008 17:32

I love hearts

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se