Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Tre heta salsanätter i Stockholm

Av himlakropp - 20 oktober 2008 18:21

Så har det då blivit dax för mig att skriva lite om mina dagar i Stockholm då.

Skulle kunna beskriva det i några ord bara, typ: fantastisk, euforisk, rolig, nostalgisk, sömnfattig, svettig...mmmm...men om jag bara skriver så räcker väl inte va ?

Nä, jag tänkte väl det ;-)

Ska väl kanske ta det dag för dag då föratt göra det enklare tror jag, om inte minnet sviker vill säga :-P

Onsdag:

Vi flyger ner till Stockholm på kvällen, Pocho hämtar oss på Bromma. Vi åker ut till honom där EL:s bil står (han har lagat den åt henne då hon var här uppe).

Vi packar in våra grejer i hennes bil och så messar Alex och undrar om vi ska komma förbi och säga hej. Då vi ändå passerar Östberga svänger vi in där. Så himla kul att träffa honom igen, jag har inte sett han sedan 2005 då jag flyttade från Stockholm men vi har aldrig tappat kontakten utan hörts av mer eller mindre via tel och msn.

Där stannar vi väl en timme kanske och sen åkte vi hem till Lena där var EL är inneboende under hösten. Hon är så snäll och låter mig få bo där jag med, trots att det blir väldigt trångt och en av oss får lov att ockupera soffan i vardagsrumet.


Torsdag:

Vi shoppar loss i Täby centrum, EL fyndar snyggt på Gina Tricot och själv kan jag inte låta bli att köpa parfym som vanligt haha. Den här gången blev det Marc Jacobs "Daisy", fy fan vad den är underbar, klart min nya favorit :-)

EL handlar mat och hemma hos Lena är det hon som kockar ihop ugnsbakade grönsaker och kyckling. Mums!

Sen blir det såklart salsa för resten av kvällen. Vi båda får dansa skorna av oss med duktiga killar, tänka sig, inget stolpskott alls, ovanligt haha

Sen får vi  nys om en salsafest på ett hotell så vi åker dit mitt i natten men blir inte långvariga där, mest en massa äckliga killar, huvva.

Hem och sussa!


Fredag:

Vad fan gör vi på fredagen...hmm, ja just ja, då åker vi ut till Nacka, och där finns en italiensk restaurang som har skitgod pasta. Där äter vi lunch och sen traskar vi runt i köpcentret lite men vi är inte så himla sugna på shopping eftersom att vi blåst tillräckligt med pengar dagen innan.

Handlar med lite frukost och så åker vi hem till Pocho där vi ska sova den natten. Han har sin kompis "kurre-smack" hos sig, en otroligt oattraktiv liten kuban. EL tycker han ser ut som en ekorre därav hans smeknamn vilket han är lyckligt ovetandes om såklart :-) 

Typist kubaner att måsta umgås parvis, blääää. Jag skäller ut Pocho för jag formligen HATAR att bli ihopparad med någon. Nu var det väl inte så att han tyckte att jag skulle va me den killen men det blir så himla konstigt. Jag måste ju då vara övertydlig med att jag inte är det minsta intresserad så då blir jag ju nästan otrevlig istället :S

Nåja, Pocho fixar nå käk och sen åker vi alla 4 på samma salsaställe som vi var på dagen innan.

Fy fan vad vi får dansa jag och EL, trots att vi har dessa två vaktande kubaner med oss haha

Jag dansar batchata med en kille som bara är helt fucking jävla fantastisk, det är magi, shit haha

Även den kvällen är helt fantastisk, inga stolpskott så långt ögat kan nå och vi dansar så svetten lackar.

Klockan ett stänger stället och vi vill hem, kör hem lilla stackars Osmel och sen åkerresten av oss hem till Pocho.

Pocho somnar först, snarkar för hela Nacka haha

Jag och EL försöker somna med öronproppar, inte fasligt mycket sömn den natten...


Lördag:

Ligger och drar oss till klockan tolv, sen får vi nog av Pocho och bestämmer oss för att sova hos Lena igen. Tar vårt pick och pack, mellanlandar i Nacka Forum för en latte och jag har fått dille på att jag minsann ska hitta såna där vinäger chips. Hittar dessa här och blir lyckligare än ett barn ;-)

Drar till Lena, EL somnar nästan vid ratten, själv sitter jag och smygfotar cyklister hihi

Hos Lena tar vi oss en lur, vi måste ju bara orka med sista kvällen med.

Salsa! Salsa! Salsa!

Den här kvällen blir det smockfullt, så fullt att det är omöjligt att nästan kunna röra sig på dansgolvet. What a shame då det är så otroligt många duktiga killar där.

Då jag dansar droppar svettdroppar ner från näsan, jag måste verkligen se HOTT ut haha...NOT

"Tros-Carlos" dyker upp som gubben ur lådan, med sig har han  "den uppblåsbara sköldpaddan" och hetingen "chokladpralinen". Fy satan, tre "vandrande kön" (EL kom på det underbara uttrycket, kubaner kan verkligen konsten att bara utstråla sex så där "köttigt och lustligt")

En gång för länge sen, rättare sagt tre år sedan dejtade jag en kuban som bodde ihop med Tros-Carlos, EL blev ihopparad med "den uppblåsbara sköldpaddan", hon var helt panikslagen då hon förstod det. Han är ju inte ful om vi säger som så men det var nog själva ihopparandet som gjorde henne lite så där nervös, det är ju inte så himla kul fick jag ju själv erfara i helgen, skillnaden är dock att "den uppblåsbara sköldpaddan" är snygg, "kurre-smack"  är typ hälften så lång som mig och har väl inte utseendet med sig, usch vad elak jag känner mig nu men EL får ta en del av skiten för de va hon som döpte han till kurre-smack ;-)

Varför "tros-carlos" kallas så är kanske inte så svårt att lista ut ? haha

neeeej, han är inte transa, däremot är han en skicklig casanova, nya tjejer HELA TIDEN. Killen jag dejtade a long time ago som delade lägenhet med Carlos såg ju allt och menade att han bara tänkte på trosor hihi

Hmm, nu kom jag av mig, det där hade ju egentligen inget med kvällen att göra...

....vi svettas och har skitkul, klockan ett åker vi hem till Lena och vräker i oss resten av vinägerchipsen sen sover vi gott :-P


Söndag:

Helgen är över och jag ska åka hem, det suger, jag vill inte men samtidigt vill jag hem till min lägenhet, sova i min egen säng och rå mig själv igen :-)

Planerar redan nästa tripp neråt haha


 
ANNONS
 
Annica

Annica

21 oktober 2008 10:02

Ja, det var svettig läsnig! "Kurre-Smack"! Hahahahaha!!!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se