Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Mitt i veckan

Av himlakropp - 29 oktober 2008 09:26

Så där jah, då var frukosten nere i magen, 2 mjukmackor med lite mjukost och 2 skinkskivor, 1 tomat och så kaffe med mjölk såklart :-P

Redo för en arbetsdag men jag lär ju vara lika sjukt trött i em som jag varit sista tiden ändå, bläää.

Varit ute och gått ca 30 min på morgonen har jag oxå hunnit med, Kevve ska ju på fritids och jag har bestämt att vi ska promenera dit på mornarna men jag hämtar honom med bil, han verkar ha köpt det "dealet" , var ju några reaktioner då jag kom med förslaget men än så länge är det jag som bestämmer här hemma haha :-P


Ja men just, idag ska jag vara försökskanin åt Linda, hon ska tydligen göra någon hand/nagelvård på en kund idag men måste få öva på mig innan. Så synd om mig som ska få fransk manikyr ;-) (ironisk)

 
ANNONS
 
camilla

camilla

29 oktober 2008 17:58

Jag måste få fråga dig. Är det inget längre mellan dig och Thomas? Ser att du aldrig skriver om honom längre?Eller har jag missat när du skrivit?...hmmmm
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se