Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Singel ?

Av himlakropp - 29 oktober 2008 19:45

Ja, som synes har jag inte skrivit något om Thomas på ett tag. Anledningen är att jag inte velat skriva så mycket då det vart lite upp och ner, inte kännt för att ta upp det.

Jag har inte vetat vad jag velat och inte vetat vad jag känner.

Det blev slitsamt och därför valde jag att avsluta relationen, ett beslut som jag inte ångrar.

Om sanningen ska fram mår jag ganska bra av att vara ensam, visst, det finns en längtan att finna den rätta men hur vet man om man funnit den rätta ?

Jag är en dejtande singel igen, watch out ;-)

 
ANNONS
 
Annica

Annica

30 oktober 2008 08:10

Undrar om "den rätte" verkligen existerar! När man tror att man hittat "den rätte" så kanske det visar sig efter ett par år att han var "rätt just då", men helt fel sen... Man får nog satsa på att vara lycklig "just nu".

http://annicapannicka.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

31 oktober 2008 08:25

Ok då var det som amn anade då.
Det var ju synd att det inte funkade,men bättre att bryta innan det är för sent.
Men du hittar säkert någon igen som kanske då är den "rätta" om han då finns vill säga ;)
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se