Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

VV-paket

Av himlakropp - 30 oktober 2008 17:57

Just vart och hämtat mitt paket från vv. Har inte vågat öppna det än, saknar motivation tror jag eller är det bara en ursäkt kanske ?

Tänkte att jag ska börja på måndag, måndag e ju en bra dag att börja om på men å andra sidan är ju 1 november ett bra datum. Så hur gör jag då ?

Kan ju ta mig en funderare tills imorgon i alla fall :-)


Imorgon ska jag tillbaka till butiken som jag hoppas på att få jobba i. Då ska jag få träffa båda butiksägarna så får vi se vad de har att säga, ska bli kul :-P


Ikväll blir det att se på tv och slappa, är ledig imorgon så då ska jag och Kevve ta låååång sovmorgon :-D
 
ANNONS
 
Annica

Annica

31 oktober 2008 09:23

Jag skulle inte våga vara med i Vikt Väktarna! Pinsamt att väga sig inför andra! Tänk om jag är den enda som inte går ner! Nä, jag väger mig hellre gratis hemma där ingen mer än jag ser att vikten står still! Hahaha!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se