Alla inlägg under oktober 2008

Av himlakropp - 26 oktober 2008 11:26

Hittade detta hos en donna här på nätet och tjuvade den ;-)


Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
( ) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 9

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 5

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 5

Totalt: 19

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


På gränsen till att vara en fryst jordgubbe....hmmmmmm

ANNONS
Av himlakropp - 26 oktober 2008 09:10

Idag skall det storstädas minsann, borde sätta igång med det samma egentligen. Så det blir gjort vill säga.

Igårkväll satt jag här och förbannade mig själv att jag inte tar tag i mina kilon. Så till den grad att jag helt sonika gick in på viktväktarnas sida och beställde hem ett sånt där 14 veckors paket där man sköter det hemifrån och inte behöver masa sig till en kurslokal.

Hur ska det här gå ?!?

ANNONS
Av himlakropp - 23 oktober 2008 21:28

Nu är det kväll, inget vettigt har gjorts idag, inget roligt har hänt och så har jag ätit en sportlunch, de va väl onödigt :-(


Av himlakropp - 22 oktober 2008 20:28

Idag var det jobb och efter det kom Björn hem till mig. Han bytte däck på min bil, jag assisterade :-P

Sånt där är riktigt karlagöra, han tyckte jag va fjantig som försökta kladda av mina svartkladdiga fingrar mot trottoarkanten haha

Som tack bjöd jag på skräpmat, även jag själv åt skräpmat. En halv pizza tryckte jag i mig, smakade gott ;-)

Ikväll har jag vart på promenad med Alice, blåser ganska kallt ute så jag var glad att jag hade både mössa och vantar på mig :-P

Nu ska jag slappa lite i soffan innan det blir läggdax :-)


Av himlakropp - 21 oktober 2008 12:43

Idag är jag ledig, känns ganska skönt. Var ute 40 minuter med Alice på förmiddagen. Nu funderar jag på att ta mig en dusch och fixa lite käk, blir salsa i eftermiddag. Lär ju inte bli lika roligt som det var i helgen dessvärre men lite motion blir det i alla fall :-)

Av himlakropp - 20 oktober 2008 19:58

1. Pocho & EL i bilen

2. Snygga Alex

3. Jag & EL provar mössor på Åhlens, söta va ?

4. Jag & min EL

5. EL och en HEL regnbåge

6. En Förväntansfull jag inför kvällen

Av himlakropp - 20 oktober 2008 18:21

Så har det då blivit dax för mig att skriva lite om mina dagar i Stockholm då.

Skulle kunna beskriva det i några ord bara, typ: fantastisk, euforisk, rolig, nostalgisk, sömnfattig, svettig...mmmm...men om jag bara skriver så räcker väl inte va ?

Nä, jag tänkte väl det ;-)

Ska väl kanske ta det dag för dag då föratt göra det enklare tror jag, om inte minnet sviker vill säga :-P

Onsdag:

Vi flyger ner till Stockholm på kvällen, Pocho hämtar oss på Bromma. Vi åker ut till honom där EL:s bil står (han har lagat den åt henne då hon var här uppe).

Vi packar in våra grejer i hennes bil och så messar Alex och undrar om vi ska komma förbi och säga hej. Då vi ändå passerar Östberga svänger vi in där. Så himla kul att träffa honom igen, jag har inte sett han sedan 2005 då jag flyttade från Stockholm men vi har aldrig tappat kontakten utan hörts av mer eller mindre via tel och msn.

Där stannar vi väl en timme kanske och sen åkte vi hem till Lena där var EL är inneboende under hösten. Hon är så snäll och låter mig få bo där jag med, trots att det blir väldigt trångt och en av oss får lov att ockupera soffan i vardagsrumet.


Torsdag:

Vi shoppar loss i Täby centrum, EL fyndar snyggt på Gina Tricot och själv kan jag inte låta bli att köpa parfym som vanligt haha. Den här gången blev det Marc Jacobs "Daisy", fy fan vad den är underbar, klart min nya favorit :-)

EL handlar mat och hemma hos Lena är det hon som kockar ihop ugnsbakade grönsaker och kyckling. Mums!

Sen blir det såklart salsa för resten av kvällen. Vi båda får dansa skorna av oss med duktiga killar, tänka sig, inget stolpskott alls, ovanligt haha

Sen får vi  nys om en salsafest på ett hotell så vi åker dit mitt i natten men blir inte långvariga där, mest en massa äckliga killar, huvva.

Hem och sussa!


Fredag:

Vad fan gör vi på fredagen...hmm, ja just ja, då åker vi ut till Nacka, och där finns en italiensk restaurang som har skitgod pasta. Där äter vi lunch och sen traskar vi runt i köpcentret lite men vi är inte så himla sugna på shopping eftersom att vi blåst tillräckligt med pengar dagen innan.

Handlar med lite frukost och så åker vi hem till Pocho där vi ska sova den natten. Han har sin kompis "kurre-smack" hos sig, en otroligt oattraktiv liten kuban. EL tycker han ser ut som en ekorre därav hans smeknamn vilket han är lyckligt ovetandes om såklart :-) 

Typist kubaner att måsta umgås parvis, blääää. Jag skäller ut Pocho för jag formligen HATAR att bli ihopparad med någon. Nu var det väl inte så att han tyckte att jag skulle va me den killen men det blir så himla konstigt. Jag måste ju då vara övertydlig med att jag inte är det minsta intresserad så då blir jag ju nästan otrevlig istället :S

Nåja, Pocho fixar nå käk och sen åker vi alla 4 på samma salsaställe som vi var på dagen innan.

Fy fan vad vi får dansa jag och EL, trots att vi har dessa två vaktande kubaner med oss haha

Jag dansar batchata med en kille som bara är helt fucking jävla fantastisk, det är magi, shit haha

Även den kvällen är helt fantastisk, inga stolpskott så långt ögat kan nå och vi dansar så svetten lackar.

Klockan ett stänger stället och vi vill hem, kör hem lilla stackars Osmel och sen åkerresten av oss hem till Pocho.

Pocho somnar först, snarkar för hela Nacka haha

Jag och EL försöker somna med öronproppar, inte fasligt mycket sömn den natten...


Lördag:

Ligger och drar oss till klockan tolv, sen får vi nog av Pocho och bestämmer oss för att sova hos Lena igen. Tar vårt pick och pack, mellanlandar i Nacka Forum för en latte och jag har fått dille på att jag minsann ska hitta såna där vinäger chips. Hittar dessa här och blir lyckligare än ett barn ;-)

Drar till Lena, EL somnar nästan vid ratten, själv sitter jag och smygfotar cyklister hihi

Hos Lena tar vi oss en lur, vi måste ju bara orka med sista kvällen med.

Salsa! Salsa! Salsa!

Den här kvällen blir det smockfullt, så fullt att det är omöjligt att nästan kunna röra sig på dansgolvet. What a shame då det är så otroligt många duktiga killar där.

Då jag dansar droppar svettdroppar ner från näsan, jag måste verkligen se HOTT ut haha...NOT

"Tros-Carlos" dyker upp som gubben ur lådan, med sig har han  "den uppblåsbara sköldpaddan" och hetingen "chokladpralinen". Fy satan, tre "vandrande kön" (EL kom på det underbara uttrycket, kubaner kan verkligen konsten att bara utstråla sex så där "köttigt och lustligt")

En gång för länge sen, rättare sagt tre år sedan dejtade jag en kuban som bodde ihop med Tros-Carlos, EL blev ihopparad med "den uppblåsbara sköldpaddan", hon var helt panikslagen då hon förstod det. Han är ju inte ful om vi säger som så men det var nog själva ihopparandet som gjorde henne lite så där nervös, det är ju inte så himla kul fick jag ju själv erfara i helgen, skillnaden är dock att "den uppblåsbara sköldpaddan" är snygg, "kurre-smack"  är typ hälften så lång som mig och har väl inte utseendet med sig, usch vad elak jag känner mig nu men EL får ta en del av skiten för de va hon som döpte han till kurre-smack ;-)

Varför "tros-carlos" kallas så är kanske inte så svårt att lista ut ? haha

neeeej, han är inte transa, däremot är han en skicklig casanova, nya tjejer HELA TIDEN. Killen jag dejtade a long time ago som delade lägenhet med Carlos såg ju allt och menade att han bara tänkte på trosor hihi

Hmm, nu kom jag av mig, det där hade ju egentligen inget med kvällen att göra...

....vi svettas och har skitkul, klockan ett åker vi hem till Lena och vräker i oss resten av vinägerchipsen sen sover vi gott :-P


Söndag:

Helgen är över och jag ska åka hem, det suger, jag vill inte men samtidigt vill jag hem till min lägenhet, sova i min egen säng och rå mig själv igen :-)

Planerar redan nästa tripp neråt haha


Av himlakropp - 19 oktober 2008 16:06

Så var man just hemkommen, med blandade känslor. Jag älskar Stockholm men det är skönt att komma hem, sova i sin egen säng och inte bo hemma hos andra och känna sig lite ivägen.

Jag är vrålhungrig så nu ska jag ta mig en promenad till ICA och sen då jag får tid ska jag skriva lite om min helg :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se