Alla inlägg under oktober 2008

Av himlakropp - 4 oktober 2008 08:55

Gggrrrrrr, känner mig lite smått irriterad på min son.

Hockeyträning imorse som vi stack till och väl där upptäcker vi att hans överdragsbrallor inte ligger i trunken. Han vägrar ha de mjukisbrallor han har på sig för de ska han använda på kalaset som han ska till senare idag. Jag kör hem för att leta de försvunna byxorna, skyndar mig för att hinna tillbaka innan träningen börjar men dessvärre hittar jag inte brallorna så jag återvänder med ett annat par mjukisbrallor som jag tycker att han kan ha istället.

Protest, protest, min unge är tjurskalligare än mig, han vägrar alltså och vill inte delta på träningen. SUCK !!!

Bara att åka hem och jag är som ett åskmoln, kan inte förstå varför han ska va så viktig med kläderna då andra ungar minsann kan spela med vanliga mjukisar.

Nåja, mest handlar det väl om mig själv. För mig tar det emot att stiga upp klockan sju en lördagmorgon, speciellt nu då jag fortfarande inte är frisk, känns som att jag hade kunnat ligga kvar och sova om jag hade vetat hur det skulle bli.

Nåja, nu har jag fått skriva av mig lite och ska försöka släppa detta, är ju som inget att vara irriterad över egentligen, får man skylla på dåligt morgonhumör ?

ANNONS
Av himlakropp - 2 oktober 2008 16:53

Jo då, visst lever jag men är fortfarande sjuk. Så pass att jag åkte till vårdcentralen idag.

Jag avskyr människor som åker dit för minsta lilla sak och det minsta jag vill vara är som en av dem. Det bar mig emot att åka dit men nu har jag vart dålig över en vecka och fortfarande riktigt ont i halsen och det gör ont upp mot örat då jag sväljer.

Dom kunde i alla fall konstatera att jag var röd inuti hörselgången och att halsen är svullen. Självklart ville de göra sånt där halsprov, ni vet, me en sån där tops långt ner i halsen. Fanns inte en chans att jag skulle gå med på det, NO WAY liksom, jag och mitt kräkfobi.

Dessutom sa de att även om jag har streptokocker (vet i fan hur det stavas) så är det sällsynt att man behandlas nu för tiden.

Då tyckte jag att det inte ens var värt att övervinna rädslan för jag skiter i om jag har det eller inte i halsen.

Jag var mest dit av oro att jag ska få någon lunghinneinflammation men det var tydligen inget att oroa sig för. Skönt, så jag blev hemskickad med rådet att ta nezeril på kvällarna, ipren, dricka varmt och vila, inte gå tillbaka till jobbet på ytterligare några dagar.

Hoppas det blir bra tills på måndag :-)


ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se