Direktlänk till inlägg 13 november 2008

Min nya hårfärg

Av himlakropp - 13 november 2008 18:24

 
ANNONS
 
Linda

Linda

13 november 2008 18:54

Jo det förstår jag att det tog tid. Hade du riktigt långt innan lr?

Satte i extensions i våras. Jag har hår till axlarna ungefär och efter det hade jag ner till midjan, men höll på att bli galen på det. Så det åkte ur efter en vecka igen, heheh. Men nu funderar jag på att sätta i det igen, men absolut inte så långt.

Köper du ditt hår från frisören lr?

http://www.thelifeoflinda.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

13 november 2008 19:34

Keratinvax jag hörde av någon att det sliter något fruktansvärt på håret, och hon föreslog något annat..men hmm om jag ändå kunde komma ihåg vad hon sa.

Jo jag kan använda det igen. Fick tom. hälften över när jag gjorde första gången. Så har både nytt och använt här hemma. :-)

http://www.thelifeoflinda.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

14 november 2008 11:04

Jättefin färg!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

14 november 2008 14:41

Snyggt ;) Men behöver du verkligen löshår? Tycker det ser ut som du har ganska lång ju.
Ha en trevlig kväll.
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se