Direktlänk till inlägg 13 november 2008

Brustna hjärtan

Av himlakropp - 13 november 2008 21:02

Hur värjer man sig från att få sitt hjärta krossat ? Är det genom att leva utan att våga ?

Jag har vart ganska förskonad mot just det, brustet hjärta alltså. Dessvärre brukar jag som oftast inte bli tillräckligt intresserad av någon eller så blir jag det men det är inte besvarat, det kanske är en mild form av brustet hjärta hmm.

Läget just nu är att jag träffat någon som får mig att längta....känner mig upprymd, rädd och sårbar, så otroligt skrämmande att känna något för någon...känslor kan ändras förståss, på gott och ont men just nu känner jag så här, vart det sedan leder återstår att se. Man ska väl aldrig sluta hoppas ?


 
ANNONS
 
Annica

Annica

14 november 2008 11:06

Usch! Jag tycker att det är jobbigt att vara kär! Man vet ju inte vad den andre tycker och känner!!! Den smidigaste formen av förälskelse är väl "smygförälskelse" som aldrig leder till nåt p.g.a att den andre inte vet om ens känslor. Då slipper man ju bli sårad! Ja, jag vet... Jag är knäpp!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se