Direktlänk till inlägg 16 november 2008

Dryg natt

Av himlakropp - 16 november 2008 12:33

Filmen jag såg igår var helt okej, den fick mig att gråta men jag tror att jag är lite extra känslig för tillfället med hormoner som spökar.


Natten blev en jävligt jobbig natt. Alice tassade runt runt och jag höll på att bli galen så jag stoppade i öronpropparna. Vaknade lite senare av att det stank satan i mitt sovrum, lilla gumman var dålig i magen och jag hade inte fattat att det var därför hon var så där orolig. Var bara att kliva upp för att skura golvet, ta ut henne och senvar jag tvungen duscha av henne då hon hade blivit smutsig i baken. Fick lite dåligt samvete att jag inte förstått vad det handlade om. Nåja, natten är nu ett minne blott. Nu är det mitt på dagen och jag har suttit i telefon med E-L över en timme :-P

Kevve är med Oskar och åker skridskor så jag har lite ensam tid. Borde ta och städa lite för sen då han kommer hem igen ska vi göra läxor och sen åka till hans pappa med hockeytrunken.

I övrigt blir det en lugn dag med tv ikväll, "Gossip girl" och "ensam mamma söker".

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se