Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Piroger

Av himlakropp - 27 november 2008 13:01

Vilken jävla väntan på vårdcentralen, drygt 2 timmar :S Inte hade jag hunnit äta frukost heller eftersom att jag var till tandläkaren just innan. Nu är jag i alla fall hemma och hartryckt i mig fil, macka och tranbärsjuice :-)


Börjar längta till nästa vecka nu, det ska bli så kul. Torsdag har vi tänkt gå och dansa salsa, vi får väl se om Björn hänger med på det hehe. Fredag ska vi på teater och se "mammas nya kille" och efter det blir det utgång, likaså på lördag såklart. Däremellan blir det väl shopping, fika och träffa kompisar :-P

Jag och EL ska bo på hotell, fan så lyxigt, hon har nån bekant som fixat så vi får bo lite billigare och då har vi frukost på morgonen, JÄÄÄ :-P


Nä, nu ska jag ställa mig och laga piroger, Kevve behöver matsäck till på lördag då vi har en hel dag med hockeylaget och alla ska äta tillsammans :-)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se