Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Stans bästa dj

Av himlakropp - 28 november 2008 16:53

Idag hade vi stans bästa dj som spelade musik i butiken, han är så jävla bra den killen, spelar exakt den musik jag älskar och går igång på :-P

Jag var nere på lagret större delen av tiden så jag fick inte njuta så mycket av musiken förutom då jag sprang upp och gjorde nåt :-)


På väg hem från jobbet mötte jag ju Andreeeeee, så flörtig som bara en kuban kan vara haha

Lite flört behövde jag allt, är ju ändå fredag :-P hihi

Just nu känns det overkligt att jag mådde så jävla skit som jag gjorde för en vecka sedan, skönt att det gått över för kul var det då inte.


Ikväll blir det potatis sallad och kycklingfile för oss, köpte färdiga fileer, orka int stå å laga mat idag känn jah ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se