Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Hockey-dag

Av himlakropp - 29 november 2008 23:35

Skyndar mig att slänga in ett inlägg, harinte bloggat idag men om jag nu är lite snabb så räknas det här som ett lördagens inlägg, har 25 minuter på mig ;-)


Idag har jag och grabben haft fullt upp, hockeyträning mellan 8.30-10, byta om, matsäck och sen gympa 11-12. packa in sig i biln igen och åka till sky com arena för hockeymatch 13.15-15.30 Puh, jag känner mig ganska slut :-S

 Därför har vi slappat resten av eftermiddagen och kvällen, köpte godis och ostbollar.

Men gud, nu när jag skriver om onyttigheterna och tänker att "hur fan ska ja gå ner i vikt me denna diet" så kom jag att tänka på att jag inte vägt mig idag :-/

Lika bra, jag känner mig som barbamamma haha, nä, jag skippar den den här veckan då så får vi väl se hur det ser ut nästa lördag. Men nej förresten, då är jag ju bortrest, hmm...*funderar*

Kanske får det bli om 2 veckor då eller så skiter jag i allt tills jag ändå ska komma med något töntigt nyårslöfte som jag ändå aldrig kan hålla ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se