Alla inlägg under november 2008

Av himlakropp - 13 november 2008 21:02

Hur värjer man sig från att få sitt hjärta krossat ? Är det genom att leva utan att våga ?

Jag har vart ganska förskonad mot just det, brustet hjärta alltså. Dessvärre brukar jag som oftast inte bli tillräckligt intresserad av någon eller så blir jag det men det är inte besvarat, det kanske är en mild form av brustet hjärta hmm.

Läget just nu är att jag träffat någon som får mig att längta....känner mig upprymd, rädd och sårbar, så otroligt skrämmande att känna något för någon...känslor kan ändras förståss, på gott och ont men just nu känner jag så här, vart det sedan leder återstår att se. Man ska väl aldrig sluta hoppas ?


ANNONS
ANNONS
Av himlakropp - 13 november 2008 18:13

Imorse klockan nio stressade jag iväg till frisersalongen där Mikaela skulle ta ur mina extensions och trixa lite med mitt hår. Avfärgat, färgat, slingat och toppat, satt där i 5½ timme haha, fan sa less jag blev tillslut.

Hungrig som en varg blev jag oxå då jag inte åt någon lunch, som tur var hade jag med mig en banan i alla fall plus att de bjöd på latte :-)

Håret känns kort och tunnt hehe men jag är nöjd, färgen blev mjukare och varmare än vad jag fägat sista åren, slingor i kopparnyans typ. 

Nästa vecka ska löshåret sättas in och det blir nog sista gången tror jag, eventuellt kommer jag bara fortsätta sätta in lite grann bara för att fylla ut. Nu sätter jag in 150 slingor och det är bra mycket.

Av himlakropp - 13 november 2008 08:33

Nu har jag väldans bråttom, ska vara hos Mikaela för hår-renovering klockan nio så det är bäst att jag ger mig iväg nu, hoppas jag blir nöjd med resultatet nu bara :-P

Av himlakropp - 12 november 2008 09:53

Måste skärpa mig med att skriva ner vad jag äter, "glömde" det igår haha, men jag fuskade faktiskt inget, inte med godis i alla fall, kanske åt jag en smörgås för mycket hmmm.


Imorse hade vi sovmorgon, steg upp halv åtta. Kevve börjar klockan nio på onsdagar vilket är skönt så här mitt i veckan :-)

Vi promenerade till skolan som vi nu har börjat göra sista veckorna, så skönt med den friska luften, man blir faktiskt lite piggare av den :-)

Nu ska jag fixa till det sista med håret innan det är dax att röra sig ner mot stan för att jobba. 

På tal om håret, imorgon ska mina extensions ut, mitt hår ska toppas, avfärgas, färgas, slingas och vad det blir för resultat visar jag imorgon.

Ska bli härligt med en förändring känner jag. Nästa vecka sätts nya extensions in men det blir nog den sista gången för nu har mitt eget hår hunnit växa ut ganska bra. 


Nähäpp, om man skulle göra sig klar då, ha en bra dag :-)

Av himlakropp - 12 november 2008 09:51

Frukost: Knäckebröd med mjukost & tomat. Kaffe m mjölk

Mellis:

Lunch: Pasta & spagetti

Mellis: Latte

Middag:

Kvällsfika:

Av himlakropp - 11 november 2008 18:21

Idag har jag promenerat totalt två timmar plus att jag stått i ett par stövlar som jag inte gått in mig ordentligt i under hela dagen. Känner mig lagomt mör i fötterna.

På jobbet var det som vanligt kul, lär mig nya saker hela tiden så det gäller att ha huvudet på skaft :-)


Nu är i alla fall middagen bortstökad och jag har intagit lite kaffe med mjölk, skönt att slappa känner jag :-P

Grabben har en kompis här, de kom inrusandes helt överlyckliga. Mitt emot min dörr bor en hockeyspelare i ett kännt lag så de hade vart och ringt på för att få hans autograf vilket dom såklart oxå fick hihi

Tänk om de va nån som ville ha min autograf haha


Av himlakropp - 11 november 2008 10:10

Hej hej, redan tisdag, dagarna bara går, snart är det helg igen :-)

Jag hinner inte skriva så mycket just nu, måste göra mig klar så jag kommer i tid till jobbet, börjar 11 idag :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se