Alla inlägg under november 2008

Av himlakropp - 10 november 2008 14:02

Till min stora glädje har jag upptäckt att The Cure har släppt ett nytt album. Jag älskade dem då jag var tonåring och lyssnar då och då på gamla låtar av dem och blir helt nostalgisk, som en 16-åring igen :-P

Nu har jag ett helt nytt album att lyssna in mig på och få nya härliga minnen till, så härligt då :-P


Här bjuder jag en bild på snyggingen Robert Smith :-P


ANNONS
Av himlakropp - 10 november 2008 13:19

Ledig idag, förberett middagen för i eftermiddag blir det så stressigt då vi kommer hem från kevves hockeyträning. Nu behöver jag bara koka pastan då vi kommer hem :-)

Tog mig en cyckeltur nere på bölis med Alice, hon blev skapligt smutsig då det var rätt lerigt, kul med vit hund :-S


Ja, vad ska jag mer säga....svävar väl på små rosa moln som mest ;-)ANNONS
Av himlakropp - 10 november 2008 13:17

Frukost: 2 mackor med skinka, keso & tomat. Kaffe m mjölk

Mellis:

Lunch: Måltidsersättning

Mellis: Kaffe m mjölk

Middag: Bandspagetti & köttfärssås. Kaffe m mjölk & banan. Solroskärnor

Kvällsfika: Mackor med skinka, keso & tomat. Te

Av himlakropp - 9 november 2008 13:29

Måste bara berätta att jag har en äckel-gubbe som bor ett par hus ifrån mig. En riktig jäkla snusk-gubbe!

Då Alice var valp gjorde jag misstaget att vara trevlig mot honom då vi mötte han och hans lika äckliga collie. Jag hade ju ingen aning om att han var en sån.

Sen började jag ju märka att den här gubben gjorde de mesta för att komma så nära som möjligt, typ hans hund ville komma och lukta på Alice och han lät hunden bestämma och kom nära för att glo. Sen kan han stå på andra sidan vägen att glo, han är bara så otroligt vidrig att jag kan inte finna ord.

Idag gick jag en omväg då jag såg att jag skulle möta äcklet i fråga, stackars hans fru säger jag bara.

Av himlakropp - 9 november 2008 09:29

Annso och jag hade en superskön kväll igår. Möttes upp på stan för att hyra film och köpa nåt snaskigt. Vi var båda lite sugna på en skräckis men det blev "Sweeney Todd" då vi båda hört att det är en film som man måste se.

Tyckte att den var helt okej men jag skulle inte se den en gång till, Johnny Depp va ju inte ens snygg i filmen, haha, besvikelse ;-)

Sen blev det en hel del killsnack, relationer, livet, barndom osv. Annso är så skön att prata med, hon är inte den dömande typen och har ett stort hjärta <3


Idag kunde jag ju oxå sova ut men det blev inte längre än till halv nio, hade önskat att jag sov bra mycket längre bara för att verkligen få lång, skön sömn men antagligen behöver jag inte det just nu...Av himlakropp - 8 november 2008 14:11

Det blir ingen utgång för min del ikväll, nej, jag och Annso ska hyra film och sitta hemma hos henne och ha en riktig tjejkväll. Se film och snacka en massa tjejsnack, gud vad jag har längtat efter det :-P


Av himlakropp - 8 november 2008 09:43

Som jag misstänkte orkade jag inte hänga ute så länge igår, lämnade sällskapet som bestod av Teresa, Hans & Björn redan vid elva tiden. Tror nog att dom klarade sig utmärkt utan mig ändå :-D

Det var mysigare att komma hem, fika lite och prata i telefon med någon speciell ;-)

Hade tänkt att jag skulle sova ut ordentligt idag men det är ju så typiskt att då man verkligen får göra det så kan man inte :-( 

Vaknade klockan åtta men tvingade mig att ligga kvar tills den var nio, sen gick jag ut med Alice i regnet och traskade runt runt, byrackan vägrade skita, hon har blivit så förbaskat noga med att de ska lukta "rätt" just där hon ska göra sina behov :-S


Vad ska man hitta på en dag som denna då hmm,pissväder å allt :-(

Gud vad neg jag är idag haha

Men just det ja, jag har ju min vägningsdag idag, måste ju berätta att jag faktiskt minskat 0,8 kg, ingen makaber siffra men ett minus i alla fall :-PSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se