Alla inlägg under november 2008

Av himlakropp - 7 november 2008 18:02

Kan börja med att berätta att det gick bara fint på jobbet idag, vi fick en massa varor så jag stod i källaren större delen av tiden och packade upp varor. Det är skitkul, då ser man allt nytt som kommer, rena rama julafton juh :-P


Nu sitter jag här vid datorn och degar, äter popcorn och dricker pepsi max. Försöker intala mig att jag har ork och energi kvar för att gå ut med Teresa. Hon är sugen att hitta på nåt och visst känner väl jag att de skulle vara kul att gå ut å sitta å surra. Är lite trött och seg men jag måste ju inte vara ute halva natten, kan ju åka hem då jag blir less :-)


 Oj, nu tog popcornen visst slut....

ANNONS
Av himlakropp - 7 november 2008 09:55

Nu ska jag iväg och jobba, håll tummarna att det går bra för mig idag, känner mig lite nervös :-S

ANNONS
Av himlakropp - 6 november 2008 19:22

Av himlakropp - 6 november 2008 09:22

Det har vart lite tyst från mig under några dagar, jag har haft lite annat för mig

kan man väl säga, mer än så säger jag inte ;-)


Min nya arbetsplats känns jätte bra, fast jag känner att det gäller vara på alerten, händer saker hela tiden där men det är bara skoj :-)


Vad gäller maten under de här dagarna så ska jag erkänna att jag inte räknat points men jag har däremot ätit på ett bra sätt och det är ju ändå det som är viktigast. Blir kul (eller kanske inte hmmm) att se vad vågen visar på lördag :-P


Idag är jag i alla fall ledig och ska tvätta mellan 10-14, har nog inte så jätte mycket tvätt  så det borde inte ta så lång tid. Ikväll ska jag träffa Hans på stan och ta en fika, var väldigt länge sen vi gjorde det nu. Ska bli kul att få höra lite om den nya tjejen och en massa annat såklart :-)

Av himlakropp - 2 november 2008 17:27

Jag fick ett samtal från klädbutiken, imorgon klockan halv elva ska jag infinna mig på plats. SSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KUUUUUUUUUUUL :-D

Nu känner jag mig lite nervös hihi

AXE

Av himlakropp - 2 november 2008 11:58

För några dagar sedan var ju jag och sonen på stan. Inne på Åhlens kom han på att han behövde duschcreme.

Han skulle prompt ha AXE, vad säger man till sin åtta åring då ? Jag lät honom få den, han blir ju ändå snart 9 ;-)

Av himlakropp - 2 november 2008 09:31

Det här vad var jag möttes av då jag klev ur min lägenhet och såg min grannes dörr. Han hade nog inte gett ungarna godis då de ringde på dörren i år heller. I fjol satt en lapp på hans dörr där det stod "stör ej! Jag har sex med flugan" I år har barnen blivit lite äldre och grövre i munnen verkar det som ;-)

Av himlakropp - 2 november 2008 09:29

Frukost: 2 grova mackor med mjukost & tomat. Mynta te

Mellis:

Lunch:

Mellis:

Middag:

Kvällsfika:

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se