Direktlänk till inlägg 11 december 2008

Förra helgens bravader

Av himlakropp - 11 december 2008 09:41

Så var man hemma igen då, har vart hemma några dagar iofs men jag har inte haft tid att blogga tidigare.

Hade det jätte bra nere i Stockholm.

Flög ner med Björn, väl framme hämtade EL oss och vi åkte till hotellet. Björn hängde med oss för att hans syster hade inte kommit hem från skolan.

På kvällen blev det salsa, "batchata-killen" var där men jag dansade tyvärr inte med honom :-(  Däremot dansade jag typ hela kvällen med en annan duktig kille, de va skitskoj hihi

Björn och hans arbetskompis Patrik vågade sig oxå till salsastället men de satt vid ett bord och ölade haha 

På fedagenkväll var vi på södra teatern och såg "klungan". Jag tyckte att den var helt okej, fanns några höjdpunkter som var riktigt roliga :-)

Sen gick vi till ett ställe på söder som heter "himlen", det var verkligen högt upp och hade värsta utsikten :-P

Där stannade vi ett tag men blev uttråkade och gick vidare till nåt annat ställe som inte var så mycket roligare hehe.

Sen ville jag och EL kolla stureplan men Björn och hans syster Linnea åkte hem, de skulle satsa på lördagen istället.

Det slutade med att jag och EL åkte till hotellet i alla fall utan stureplansbesök. EL var sjuk hela helgen och hadeinte så mycket ork så det blev ganska lugnt hela helgen men för en sjukling som hon var tog det nog på krafterna ändå.

Lördagen åkte vi in till city med Björn. Jag hade bestämt träff med Therese som var i Stockholm över dagen så vi tog en fika alla fyra i kungsträdgården på ett mysigt ställe.

Lördagkväll skulle Björn hänga me sin syrra på nåt som jag och EL inte ville med på så vi valde att gå på salsa istället. Det var bättre på torsdagen men eftersom att "chokladpralinen" var där så blev ju hela kvällen räddad bara därför haha

Jag känner ju inte honom men vi brukar flörta lite så där oskyldigt utan att prata med varandra, så har det vart under tre år hehe

I alla fall så stod jag lutad mot en vägg då EL skulle hämta ut sin jacka i garderoben, då hör jag någon ropa "ursäkta" men jag tar inte åt mig för jag vet ju att det är han som ropar och vill inte verka som att jag tror att det är åt mig men så envisas han med att ropa samma sak igen och det är uppenbarligen till mig han menar så jag vänder blicken dit han står med en annan kuban typ 5 meter bort från mig, och går mot dem, då frågar han om jag står i kö ?!? hahahaha näää, sa jag, jag väntar på en kompis. Sen var det inget mer med de, varför han nu undarde om det men det kan ju kanske vara så som EL säger, att han sökte kontakt på det sättet men jag gick tillbaka och väntade på EL hehe. Hade jag vart modig hade jag ju stannat vid dem och pratat vidare men jag e en fegis, lika bra det ;-)

Buffeln var oxå ute, som vanligt ute på jakt efter potentiella ligg så att säga haha Men sjukt sexig är han, lite så som "chokladpralinen" fast buffeln är inte lika försiktig, han bara bufflar sig fram och tar för sig, kanske spelar pralinen "fin" ;-)

Söndagen var EL, Björn och jag i gammla stan och traskade runt. Vilken julstämmning man kom i där, så mysigt, kallt, dofterna och människorna.

Vi gick till ett litet fik som låg lite avsides (var fullt på de flesta ställena).

Där satt vi och surrade ett tag innan vi åkte till hotellrumet och dök ner i sängen och kollade på tv. Björn såg Gossip Girl med oss haha. Sen då han åkte hem till sin syrra fick han tydligen se Sex and the city-filmen me henne och hennes kompisar. Han är aningens mindre manlig efter den här helgen ;-P

Måndagen umgicks vi lite och sen fick vi skjuss till flygplatsen av EL och flög hemåt norrland igen :-)

Det var den helgen det, otroligt kul att komma iväg men för en gångs skull var det skönt att komma hem igen, jag längtade till och med hem, det brukar jag inte göra.


Nä, nu ska jag strax iväg och jobba några timmar så det är bäst att jag fixar håret som står åt alla håll och kanter :-P


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se