Direktlänk till inlägg 23 december 2008

Shut up borrfan

Av himlakropp - 23 december 2008 22:38

Klockan är halv elva på kvällen å nån idiot borrar, suck. Känner mig som gnällkärringen som bor snett ovanför mig, skillnaden är dock att jag bara tänker elaka tankar och hon säger vad hon tänker. Undrar vad som är bättre ?!? Förmodligen får man fler ovänner genom att vara som hon men å andra sidan är hon ju i alla fall ärlig med vad hon tycker.

Just nu bli jag i alla fall störd på borrandet, grabben försöker sova och det är ju nog svårt som det redan är då det pirrar i hela hans kropp av spänning inför morgondagen :-)

Jag sitter och trycker i mig en massa choklad, är knappast den enda som tänker att nu ska det minsann ätas för om en vecka börjar det nya året och då blir det smala tider, bara sallad och en massa motion. Pyttsan, vem lurar man egentligen ?


Till nåt betydligt trevligare nu. Jag fick en lite för tidig julklapp och det var inget mindre än ett väldigt fint och lagomt sexigt rött nattlinne, de ni ;-)

Vem jag fick det av ?  *visslar och låssas inte höra*


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se