Alla inlägg under december 2008

Av himlakropp - 3 december 2008 09:59

Onsdag idag, jag har just ätit frukost och ska iväg och jobba klockan 11. Hoppas det kommer en massa varor så jag kan gömma mig på lagret idag,känner mig fet och ful.

Efter jobbet ska jag packa och göra klart allt, imorgon  bär det ju av till Stockholm,äääääntligen :-D


ANNONS
Av himlakropp - 1 december 2008 18:10

Den här dagen så gott som avklarad, nu är det en dag mindre tills torsdag :-D

Undrar vad jag ska ha för kläder med mig, hmm, mest partykläder kanske haha


Jag ska ta mig en pomenad med lilla Alice nu, ut i slasket så att säga...


ANNONS
Av himlakropp - 1 december 2008 10:03

Igår hade jag så fullt upp att jag varken hade tid eller lust att blogga. Vi skulle klä granen (tidigt jag vet, men Kevve ville så gärna och jag älskar granen själv och tycker det är ganska bra att ta fram den nu, då är man lagom nöjd och less då den ska bort) men så upptäckte jag att på den  ena ljusslingan var hälften av smålamporna döda så då gjorde vi oss klara för att promenera ner till stan. Skyltsöndag och en massa folk, usch, jag ville bara hem men vi var ju tvugna att hitta ljus och så hade jag lovat Kevves pappa att jag skulle köpa täckbtxor men vi hittade inte några som han ville ha.

Granen kläddes, middag lagades och så skulle vi köra hockeytrunken till hans pappa. Däremellan hann jag städa lite och vara ute med Alice oxå :-P


Idag är det jobb, börjar kl 11 vilket är skönt, ingen stress här inte :-P


Snart är det torsdag och då ker jag ju ner till Stockholm med Björn. Jag och EL har tänkt dansa salsa på torsdagkväll, får väl se om Björn hänger me på det hehe. 

Tänk om batchata-killen är ute och jag får dansa me han, shit va kul de skulle va :-P

Chokladpralinen får oxå gärna vara ute och se då där sexig ut som han gör haha, han e fan sjukt äckligt jävla snygg, får man säga så ? ;-)

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se