Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

HELG

Av himlakropp - 23 januari 2009 19:40

Nu är det äntligen helg, å vad skönt :-)

Den här veckan har vart bra på många olika sätt, jobbet har vart stimulerande, jag har promenerat en massa och jag har tränat 3 gånger,  Gaddddd så duktig jag är :-D

Men det finns ju alltid något som är ens svagheter och mina är ju det berömda sockret. Jag har inte kunnat låta bli :-(


Idag har jag i alla fall för första gången testat bodybalance. Tror att jag måste ge det några gånger innan jag säger nåt men min spontana tanke va att "gud så tråkigt", jag vill ju hoppa och svettas hihi. Tror i alla fall att det är jätte bra träning och man sträcker och böjer på det mesta haha. Jag kommer absolut att gå på det fler gånger :-)

Nu ska jag poppa popcorn och så ska jag och lill killen se Let´s Dance. Hmm, är det inte dax för hasse att lämna programmet idag ?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se