Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

10 timmars sömn

Av himlakropp - 27 januari 2009 09:57

God förmiddag där ute!

Jag kan knappt tro det själv men jag sov 10 timmar inatt. Min kropp är helt slut efter gårdagens pass som var jäääävligt jobbigt haha.

Klockan ringde 8 och då var det bara att hoppa upp och ge sig ut med Alice. Vi var ute nästan en timme, skönt men benen var som gelee :-S

Nu är frukosten i magen och jag ska promenera ner till stan och jobba mellan 11-16. Idag kommer jag mest vara nere i källaren och packa upp nya varor och ånga kläder som ska fotas till webben på torsdag. 


Jag har funderingar på att gå till salsakursen i kväll men jag vet inte riktigt om mina ben orkar med det så jag får väl se hur det känns i eftermiddag :-)

Ha en bra dag 
ANNONS
 
camilla

camilla

28 januari 2009 09:43

Hihi det är bara att gå på ett igen ;) Har man ont så är det bättre att träna och mjuka upp musklerna igen :)
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se