Alla inlägg under januari 2009

Av himlakropp - 8 januari 2009 10:06

Jag var skit trött igår kväll, la mig före tio och somade nog strax efter. Snoozade några gånger i morse så det blev lite stressigt för Kevve och mig då vi väl klivit upp hehe.

Fixade fika till han och sen gick jag ut och startade upp bilen och skrapade rutorna, burr så kallt det var. Vi brukar ju promenera till skolan på mornarna men idag gjorde vi ett undantag, var ju första skoldagen för terminen så det fick bli en mjukstart :-)


Väl hemma igen tog jag mig en halvtimmes promenad med Alice, uppfriskande och skönt. Nu ska jag strax promenera iväg till jobbet så då får jag ännu mer motion :-P

ANNONS
Av himlakropp - 8 januari 2009 10:04

Frukost: Mjölk, flingor & ½ banan

Mellis:

Lunch: Fiberspagetti & köttfärssås

Mellis: Knäcke med messmör

Middag: Fiberpasta & köttfärssås. Knäcke med messmör

Kvällis:


Motion: 

* 30 min morgon promenad 

* 30 min promenad till och från jobbet

ANNONS
Av himlakropp - 7 januari 2009 14:44

Jag drog med mig Kevve och Alice till sandgropen och där åkte vi skrana. Jag skrek som ett barn, trodde att jag skulle dö ju, minns inte att det gick sååå snabbt :-P

Alice sprang som en vettvilling efter skranan nedför backen haha, hon har verkligen fått motion idag. Jag åkte bara en gång så jag gick inte uppför backen så många gånger, annars är det ju väldigt bra motion att gå uppför :-)


Dagen har gått bra vad det gäller maten, än så länge, kvällarna brukar vara värst men jag har bunkrat upp med lite frukt ifall det blir jobbigt :-)

Till middag blir det köttfärssås och spagetti, gott gott :-)


Av himlakropp - 7 januari 2009 10:22

Så har jag då kommit till dagen med stort D, idag börjar jag nämligen med viktväktarna igen. Beställde ju hem en brevkurs i höstas som jag ska använda mig av så jag kommer inte att gå på möten.

Mina vägningsdagar blir på onsdagar.

Måste säga att det känns lite nervöst samtidigt som att det känns väldigt bra att ta ett beslut. Har skjutit det här framför mig ett bra tag nu så det blir bra att ta tag i det nu.

 Igår fyllde Kevve 9 år och det blev både tårta och kakor, lite för mycket av det goda men det var ju igår det, idag är ju idag :-)


Nu ska jag i alla fall slänga ut julen, ser framemot att våren och ljuset ska komma, det får mig att må bra.


-----

Frukost: Mjölk & flingor

Mellis:

Lunch: Biff & potatisgratäng (vv-låda)

Mellis: 2 knäcke med skinka, keso & paprika. Te

Middag: Fiberspagetti & köttfärssås. Knäcke med messmör

Kvällis: Knäcke med skinka, keso & paprika, te. Mandariner


Motion: 30 min promenad + några kortare och en stund i sandgropen

Av himlakropp - 6 januari 2009 00:00

Otroligt att jag har några läsare kvar trots min tystnad hihi :-P

Ber så mycket om ursäkt för det i alla fall och tanken är att jag ska ta upp bloggandet lite mer seriöst här igen. 

Har en plan att börja träna men förkylningarna avlöser bara varandra så det har inte vart läge för mig ännu....men snart :-)

Mer om detta i ett senare inlägg, nu börjar det bli dax för sängen. Imorgon fyller Kevve år och vi ska ha lite tårta och så men kalaset blir om ytterligare några veckor.

Natti natt 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se