Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Söndag 22/2

Av himlakropp - 22 februari 2009 14:06

Söndag idag, veckans slappaste dag väl ?

Jag var och dansade salsa igår med Merja. Vi hade det rätt trevligt men runt tolv tröttnade jag och ringde till lill-sötisen som kom och hämtade mig, en gentleman måste jag säga :-D

Vi åkte hem till mig och kollade lite tv innan vi somnade, jag var helt galet trött haha Så trött att då han pratade till mig svarade jag som i sömnen och visste inte vad jag sa haha

På morgonen blev det kaffe och semla i sängen, jag är verkligen ingen som äter i sängen men det var lite mysigt faktiskt :-P

Kanske ingen nyttig frukost heller men va tusan, de va vi värd och gott var det ;-)

Sen hängde jag med på Jula för han hade nå grejer han skulle köpa.

Nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma med barn och hund, de har sovit hos henne inatt :-)


Ikväll kommer eventuellt EL hit och vi ska öva lite inför dansuppvisningen och resten av tiden ska jag bara göra ingenting, så skönt :-P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se