Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Arbetslös och supershopping

Av himlakropp - 23 februari 2009 17:18

What ? Var fan e inlägget jag skrev på förmiddagen ??? Hmm, skit, jag glömde säkert trycka på "ok" gggrrrrrr.

Nåja, jag skrev nog inget super viktigt. Fick snabbvisit av lill-sötisen och han körde mig till stan, jag hade tid på arbetsförmedlingen kl 11. Så nu e jag anmäld i alla fall och det känns bra att ha det gjort. Sedan mötte jag upp Annso och hon bjöd mig på hälso lunch i försenad födelsedagspresent :-)

sen blev det shopping för oss båda, verkligen kul och så träffade jag en del bekanta som det var länge sedan jag träffade så det var oxå jätte kul :-)

Nu sitter jag här och är lagom mallig över mina nya uggs på fötterna, fyndade dem på rea med 70% rabatt så det kändes nästan som att jag fick dem hihi

Blev även en del kläder från H&M och Gina Tricot och ett par väldigt snygga Nike skor som jag ska fundera lite över om jag ska behålla eller ej fast risken är stor att jag behåller dem :-D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se