Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Tisdag 24/2

Av himlakropp - 24 februari 2009 22:15

Idag har jag haft ganska fullt upp. Dagen började med att jag skulle vara i butiken kl 9 och vara med under inköp av jeans. Sååå sjukt snygga jeans jag såg, ville ha alla...eller jag ville ha en kropp som skulle passat i dem :-P

Sen gick jag hem och rastade Alice och åt lunch. Klockan 14 var jag med på ytterligare ett inköp av märket "selected". Sen gick jag hem igen och då kom EL och vi övade lite på vår salsa.Blev kanske inte så mycket övning egentligen, vi tyckte att vi kunde det nu hehe, undra om vi kommer tycka att vi kan det imorgon med då det verkligen gäller :-S

På kvällen var vi på salsakursen, känns som att det var evigheter sedan jag var på en kurs, säkert inte sen i oktober :-)

Nu är jag trött och slut, ska lägga mig och vid elva ringer lill-sötisen för då har han slutat jobba :-)

Ska bli mysigt att höra hans röst ;-)


Sleep well !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se