Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Vår lilla uppvisning...

Av himlakropp - 25 februari 2009 21:25

...gick jätte bra, det var väldigt avslappnad stämmning där vilket kändes bra. Smörgåstårta fick vi äta och som tack för att vi kom dit fick vi varsitt par stavar. Superbra ju, nu kommer man bli en sån där äkta tant hihi :-P

Jag ska ta med dem då jag åker till lill-sötisen på fredag, han bor ju som på landet och där kommer jag kunna powerwalka med dem :-) Jag måste erkänna att jag har lite fördomar mot just stavar och skulle skämmas liiiite, lite tragiskt faktiskt men man ska ju vara ärlig  ;-)


Senare ikväll får jag samtal från "boysen min" och det ska bli skönt att få höra hans röst igen, flera timmar sedan sist nu ju :-D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se