Alla inlägg under februari 2009

Av himlakropp - 20 februari 2009 17:37

Idag var min sista dag i butiken buuhhhuuuu :-( men jag hoppas att jag får hoppa in och jobba extra lite nu och då :-)

Då jag kom imorse hade de gjort i ordning ett fint paket åt mig och jag kunde knappt tro att det var sant då jag såg vad det var i. Ett par skitfina skor, jag har gått och sneglat på dem sedan vi packade upp dem då de kom och nu har jag fått ett alldeles eget par :-D

Som sig bör köpte jag lite gofika som jag bjöd på till eftermiddagsfikat, "slabanger" köpta på konditori. Dessa bakelser e inte att leka med haha, jag tryckte i mig en hel :-s 

På tisdag ska jag följa med på inköp för två olika varumärken och det ska bli kul :-) Alltid spännande att få vara med och lära sig nya saker.


Ikväll blir det bara slappt i soffan, ska se "Let´s dance" och hoppas på att boxaren åker ut. Känns lite taskigt att säga så men nån måste ju ut :-D

ANNONS
Av himlakropp - 19 februari 2009 19:58

Nu har EL just åkt och vi har lyckats få en början till vår uppvisning, gäller bara att vi kommer ihåg vad vi gjort till nästa gång haha

Nu blir det tv "du är vad du äter" och sen en varm skön dusch :-)


ANNONS
Av himlakropp - 19 februari 2009 09:39

För ungefär 2 månader sedan frågade min mamma om jag & EL skulle kunna ha en dansuppvisning och liten kurs i salsa på ett möte i en förening som min mamma är aktiv i. Jag sa såklart ja och tänkte att det skulle ju vara skitkul. Med tiden började det kännas jobbigt och jag försökte dra mig ur det genom att dra en liten vit lögn att EL inte kunde. För några dagar sedan var mamma här och visade anonsen där det stor att"Dansuppvisning & undervisning" skulle förgylla mötet. Jag höll på att dö:-S

Illa kvickt pratade jag med EL om det skulle gå att ordna så att vi övade ihop något enkelt vilket som tur var var helt okej för henne. Nu har vi alltså detta framför oss, på onsdag kväll haha, jag vet inte hur det här ska sluta.

Vi har bestämt låt och det blev en kort med mycket rytm så vi kommer köra koreografi halva låten och den andre halvan dansar vi i par då jag dansar kille och EL dansar tjej. Ikväll kommer hon hit och vi ska försöka få ihop en början :-P
Av himlakropp - 18 februari 2009 09:38

Gud vad jag sov skönt inatt, som en prinsessa :-D

Precis vad jag behövde. Sitter här med mitt kaffe efter att ha promenerat med grabben till skolan och nu väntar jag på att promenera ner till jobbet. Sista veckan där, känns jätte trist. På måndag blir jag alltså arbetslös...buuuhuuuu :-(

Men det brukar ju alltid komma något gott med det onda så att säga, optimist som jag är hoppas och tror jag att det kommer lösa sig på bästa sätt för mig :-)Av himlakropp - 17 februari 2009 10:03

Hej hopp, nu var det ett tag sedan jag bloggade.

Helgen tillbringade jag med den nya dejten. Väldigt gullig kille men väldigt olik den sorten av killar jag brukar välja. Har tänkt att jag måste ha en ny strategi och bryta mönster eftersom att jag ofta väljer helt fel vanligtvis. Hur det utvecklar sig återstår att se :-)


Igår var det min födelsedag så nu e man närmare tantåldern :-S 

Mamma tog Kevve på hockeyträningen och jag stod med middagen klar då de kom hem, blev tacos idag. På kvällen kom EL, Anita & Björn hit och vi fikade tårta och jag fick lite presenter. En trevlig kväll. Dessvärre vaknade jag inatt av att jag nästan spydde och de kändes jävligt vidrigt. Kanske för mycket av det goda ? Blev som tur var inget mer än så men det gjorde ju att jag sov väldigt lite inatt och magen var lite orolig så jag är hemma från jobbet idag, för säkerthets skull.

Snorkallt ute, fy fan, jag och Kevve höll på frysa ihjäl då vi gick till skolan imorse, nä, nu får våren ta och komma, längtar efter tunnare kläder och värmande sol :-)

Av himlakropp - 13 februari 2009 09:24

Jag har avbokat träningspasset, kände att det skulle bli lite väl stressigt att hinna med det efter jobbet då jag faktiskt har en dejt ikväll hihi

Känns lite pirrigt men det ska bli kul :-)

Kanske dömt att misslyckas med att ha en dejt fredag den 13:e ? Eller så kanske det är värsta lyckodagen för dejting :-D 


Av himlakropp - 12 februari 2009 20:29

Nu va jag snabb och bokade in mig på ett träningspass imorgon efter jobbet, hihi. Hoppas att jag inte smiter undan för nu har jag inte tränat på 2 veckor :-S

Det blir ett step-muskel pass, kuuuul :-)


Av himlakropp - 12 februari 2009 17:37

Äntligen hemma efter en arbetsdag, en bra sådan måste jag säga. Kunde inte låta bli att shoppa lite heller så nu har jag en påse med kläder som jag ska prova här hemma :-)

Det blev en svart kavaj, 2 linnen med spets och en lång kortärmad tröja.

Lånade hem 2 par byxor oxå, hoppas de passar (eller inte för då sparar jag ju pengar) hihi

Vrålhungrig är jag så just nu sitter jag här med en slät grönsakssoppa och grovt bröd med ost på, mums :-)

Till lunch åt jag kycklingwok som smakade väldigt gott. Den ICA butik som ligger närmast butiken jag jobbar i har otroligt bra lunch mat att köpa på lösvikt. Tex då kycklingwok, lasagne av olika slag, sallader osv :-) 


Vad händer ikväll då ? Hmm, händer nog inte så mycket, ska väl se på "du är vad du äter" och ta det lugnt som vanligt sista tiden ;-)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se