Alla inlägg under februari 2009

Av himlakropp - 11 februari 2009 19:19

Onsdag och jag har vart ledig idag, slappat och städat om vart annat, så skönt att göra lite som man vill :-P

Blir top modell ikväll och fortsatt slappande. Kände mig lite krasslig i förrgår och igår men har mått bättre idag. Kevve är hos sin pappa och han var hemma från skolan idag så kanske är det nåt om vi båda haft fast det blev lindrigare för mig. Med tanke på hur många jobbiga förkylningar jag drog på mig under hösten och julen så borde jag vara förskonad tycker jag :-)

Trevlig kväll på er

ANNONS
Av himlakropp - 9 februari 2009 15:46

Idag börjar jag jobba 16.30, skum tid att börja jobba i butik, jag vet hehe. Förklaringen är att vi har stängt idag och butiken skall hängas om och allt nytt och superfint som vi fått hem ska hängas fram. Det kommer bli superfint :-D


I övrigt mår jag väl si så där, men har väldigt blandade känslor, händer ju faktiskt bra saker just nu oxå :-)


Någon träning har det inte blivit på över en vecka men nu är jag barnfri i veckan så då har jag ju tiden i alla fall. No excuses ;-)

ANNONS
Av himlakropp - 5 februari 2009 09:54

Mina tankar fortsätter i samma riktning som de gjorde igår, haha. Vaknade flera ggr och låg vaken inatt och tänkte på hur jag ska göra. Det är svårt att tycka om någon men känna att det är för mycket slit för att det skulle kunna fungera och sen att inte riktigt veta var man har den andre, ja, då blir jag rädd och backar, allt för att skydda mig själv. Suck !
Av himlakropp - 4 februari 2009 19:15

Äter äter och äter, känner igen mönstret av tröstätning and I hate it.

Jävla killar ( ja, jag vill skylla på dem ) ska fan inte beblanda mig med det släktet igen, mår bara dåligt av det eftersom jag alltid lyckas satsa på fel typ. Nä, jag borde skita i dem helt och bara tänka på mig själv, lägga energin på att träna.


Av himlakropp - 4 februari 2009 09:59

Nu har jag slarvat med träningen, inte tränat sedan i fredags :-S

Som tur är har jag en trasig bil så jag promenerar som en galning, speciellt veckan då jag har sonen hihi

Strax dax att promenera ner till stan då och jobba lite :-)

Ha en bra dag  !

Av himlakropp - 3 februari 2009 09:00

Gud vad dagarna går snabbt, jag hänger inte med. Är ju redan februari !!!!

Tisdag och jag ska iväg och jobba. Har promenerat me grabben till skolan så nu ska jag ta och duscha och göra mig lite anständig.

Gud vad jag har vart dålig på att ta bilder, borde skärpa till mig, en blogg är ju så mycket roligare då :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se