Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

Dag 10

Av himlakropp - 25 mars 2009 11:56

Idag har jag en del att greja med men jag har inte orkat börja med det än :-S

Min dag kommer alltså bestå av att skriva en arbetsansökan till ett jobb som jag hittat och så ska jag ta och läsa på lite inför skönhetskvällen som Ann & jag har imorgon. Jag är rätt så nervös eftersom det är min första bokning, som tur är har jag ju Ann med som ska coacha och hon kommer att presentera hudvården, jag ska ta hand om makeupen. EL är offret som jag ska sminka hihi, jag har gjort det förr så det ska nog gå bra, men att stå och prata om vad jag gör och berätta små knep har jag väl inte direkt gjort. Jag är ju egentligen ingen talare men jag tror att det går bra bara jag är väl förberedd så :-)

Jag har iofs vart salsa assistent under några år och då har det gått bra att prata och berätta steg och förklara för elever så jag får försöka tänka på det och tro på mig själv helt enkelt :-P


Nä nu kurrar magen, måste fixa nåt nu ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se