Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

Dag 11

Av himlakropp - 26 mars 2009 12:30

Oj, jag har fullt upp här hemma, tar en liten paus nu men ska fixa middag och städa innan Ann dyker upp här hos mig vid kl 15.

Då ska jag lägga en make up på henne och så ska vi gå igenom upplägget för demon ikväll hemma hos Anita. Vi ska oxå hinna få i oss lite mat som jag strax skall förbereda. Det blir quinoa sallad, lätt och bra då både Ann och jag just nu tänker på vad som stoppas in i munnen :-)

Jag har målat mig själv ganska mycket idag och på väg hem från affären så mötte jag såklart Erik (ett gammalt strul) och hans brorsa, kände mig som en spacklad apa i dagsljuset haha men hellre det än helt omålad i alla fall ;-)

Nä, nu ska jag ta och kolla till quinoan som kokar.

Ha en bra dag och håll tummarna för mig att det kommer gå bra ikväll (och att jag låter bli äppelkakan och vaniljsåsen som jag just fick veta att Anita står och bakar ;-P )


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se