Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Dag 15

Av himlakropp - 30 mars 2009 12:55

Jag är överlycklig, vågen var snäll mot mig i morse eller så har jag faktiskt skött mig bra i helgen. När jag tänker efter så har har jag nog det så det är inte mer än rätt att jag gått ner ytterligare trots att det såg lite trögt ut i fredags.

Dagens vikt är i alla fall 79,3 kilo vilket betyder att jag nått första delmålet som var att komma under 80 till idag hihi :-D

Nästa mål är ju att ha gått ner totalt fem kilo fram till 1 maj. Just nu när det går så bra känns det inte som en omöjlighet :-P

Totalt har jag alltså nu gått ner, hmm...måste räkna lite....jo, 2,6 kilo :-)

Minus ett kilo till så kan jag ha mina svarta "smaljeans"  :-P

Det får kanske bli min nästa sporre, att kunna ha dem på mig under påskhelgen :-)


Helgen som var tillbringade jag hemma hos Emil. På lördagen var vi med hans mamma och kikade runt i några affärer (utbudet är inte så stort i det lilla samhället så det gick snabbt hihi) och så gick vi på ett litet fik och drack kaffe. Jag gillar hans mamma och det känns som att hon gillar mig med. Hon hade sagt till Emil att hon bara kan komma på en sak som kan vara negativ med mig. Det var tydligen att jag kanske inte vill ha fler barn. Jag är ju 10 år äldre än Emil och det är klart att hon gärna ser att han får barn i framtiden.

Vad det gäller att få fler barn är jag lite kluven men visst är det ju så att jag kan tänka mig skaffa fler barn i framtiden även om det inte är ett måste för mig. Jag är nog lite rädd att gå igenom ytterligare en separation där barn är inblandade men det finns ju aldrig några garantier vad det gäller kärlek. Nu är det ju verkligen inte aktuellt att ens prata om barn haha, vi har ju just träffats :-P

Först måste vi ju se att det fungerar mellan oss. Vi hade i alla fall vårt första bråk i går. Det är ju aldrig kul men samtidigt tyckte jag att det var bra, det är ju oxå ett sätt att lära känna varandra på, visa gränser och kunna prata igenom så att man förstår varandra.

Det löste sig i alla fall och vi tar det med oss och lär oss något av det :-)


Nu är jag vrålhungrig, dax för lunch. Ska äta vegetarisk sushisallad men jag ska inte äta allt ris, är en hel del av det i den färdiga lådan. Gott ska det då bli :-P


 
ANNONS
 
Annica

Annica

31 mars 2009 08:53

Jag går nog inte ner mer nu... Suck... Ska börja med lite "hemmapilates" för att se om den gamla gravidmagen kan bli lite plattare! Lycka till med kärleken!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se