Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Gggrrrr

Av himlakropp - 31 mars 2009 17:07

Jag känner mig lite ilsken idag. Kevve har ju vart bortrest med sin pappa och kom hem idag, kom till mig innan lunch, oj vad jag saknat honom. Det som gör mig så förbaskat irriterad är att hans pappa inte sett till att han gjort allt skolarbete som fröken skickat med honom. Nä, det har ju såklart sparats till idag :-S

Han ska alltså sitta och kunna koncentrera sig efter resan och göra vad klassen gjort under 1½ vecka på en dag ??? Han blir ju helt grining och okoncentrerad vilket jag förstår. Usch vad sur jag kan bli ibland på mitt X alltså, han är världsbäst som oftast men ibland är han faktiskt riktigt korkad :-(

Nu ska jag försöka att inte tänka mer på det, tar ju bara en massa energi att vara irriterrad.


Jag har lagat en god soppa som jag sitter och äter, kändes ganska nyttig med bönor, morötter, zucchini och potatis i bland annat. Gott är det i alla fall :-)

Jag har hunnit städa, haft mamma här på lunch, handlat och så då suttit och hållt på med en massa skolarbete med Kevve förståss.

Dagen är snart slut och om ett tag kommer Emil :-P

Han har tagit ledigt från jobbet imorgon för att han skulle få en glasruta till sin bil hemkörd idag. Därför kommer han att komma hit och sova här för att imorgon åka tillbaka till jobbet, skönt att det inte hinner bli så många dagar emellan, sen blir det på fredag igen vi kommer att träffas :-)
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se